Betöltés...

Karcher WV 2 Premium ablaktisztító (16334300)

Tulajdonságok: Az innovatív ablaktisztító készülékkel a Kärcher forradalmasította az ablaktisztítást. Az eredeti Kärcher akkumulátoros ablaktisztító a tisztítást játszi könnyedségűvé teszi, amivel rengeteg időt és fáradságot takarít meg. Az elektromos elszívásnak köszönhetően minden zavaró csepp már a múlté. A szóróflakon és lehúzó mikroszálas huzatának ügyes kombinációja, illetve az ablaktisztító elszívó funkciója a lehető leghatékonyabb tisztítást és ragyogóan tiszta ablakot eredményeznek csíkok és visszamaradó szennyeződések nélkül. A könnyen kezelhető és ergonómikus Kärcher akkus ablaktisztító emellett különösen kellemes és higiénikus ablaktisztítást tesz lehetővé, mivel használója nem érintkezik közvetlenül a szennyezett vízzel. Hála a keskeny szívófejnek a kisebb és nehezen hozzáférhető területek, mint pl. osztott ablakok, vagy vitrinek is gond nélkül megtisztíthatók. Ezáltal a tisztítás nem ismer határokat. Szennyezettvíz-tartály kapacitása: 100 ml Akkumulátor feltöltési ideje: 120 perc Akkumulátor menetidő: 25 perc Akku feltöltésenkénti tisztítási teljesítmény: kb. 75 m2 felület = 25 ablak Méretek (h x sz x m): 120 x 280 x 320 mm Lítiumion-akkumulátor Töltőkészülék Szóróflakon Standard mikroszálas törlőkendővel Üvegtisztító koncentrátum, 1 x 20 ml Cserélhető szívófej Tömeg: 0.6 kg

Tovább
Adatlap
Ár: 24.420 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2020.09.21
Eddig megtekintették 12 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Karcher WV 2 Premium ablaktisztító (16334300)
Lehetőségek
Megosztók

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Karcher WV 2 Premium ablaktisztító (16334300)" című hirdetést látja. (fent)Eladó és ingyen elvihető háztartási gépek!

A rovatban főként használt háztartási gépek találhatóak, melyek az új háztartási gépek árához képest olcsón, vagy éppen ingyen elvihetők.

TIPP: Használt háztartási gép vásárlása előtt próbálja ki az eladó gépet.