Felhívás az idősekhez és családtagjaikhoz! (koronavirus.gov.hu)

    
Betöltés...

Professzionális gázgrill, grillsütő 4+1 főzfelülettel + taka

Ez a gáz grillező 4 db nagyméretű főzőfelülettel és 1 db oldalsó főzőfelülettel főzőfelülettel rendelkezik, és ideális családtagjai és barátai körében történő kültéri sütögetéshez. Nagyszerű kültéri sütési élményt nyújt és második konyhává varázsolja hátsó udvarát!   A gázgrill kialakítása stílusos és praktikus. Nagyméretű sütőfelülettel és nagy teherbírású, beépített hőmérővel felszerelt tetővel látta el a gyártó, mely pontosan mutatja a sütési hőmérsékletet. Az oldalsó asztalka további munkafelületet biztosít a szószok vagy kedvenc köretei elkészítéséhez. Egy levehető zsírgyűjtő edény is tartozik hozzá, mely könnyen tisztítható.   Ez a nagy teherbírású anyagokból készült grillező rendkívül strapabíró. Az alsó tárolórekesz elegendő helyet biztosít a főzőedények és az evőeszközök számára. 2 masszív görgőjének hála könnyedén mozgatható. A küldemény egy takaróponyvát is tartalmaz, mely megvédi a grillt az esőtől és a portól.   A grillező gázpalackkal történő összekötéséhez gázcsőre és megfelelő nyomásszabályozóra van szükség, melyek nem képezik a szett részét. Színe: ezüst, fekete  Anyaga: SPCC + rozsdamentes acél Teljes méret: 104 x 55,4 x 97,7 cm (H x Sz x M) Fő főzőfelület: 9,7 kW (27200 BTU = 4 fő főzőfelület x egyenként 6800 BTU) Oldalsófőzőfelülettel: 2,5 kW (8500 BTU) Grillrács: 48,5 x 37, 5 cm Sütő magassága: 82 cm Az alábbi gáztípusokkal használható: LPG, bután, propán Piezo szikragyújtó Beépített hőmérőjével pontosan jelzi a sütési hőmérsékletet Levehető, könnyen…

Tovább
Adatlap
Ár: 96.220 Ft
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2020.05.23
Eddig megtekintették 8 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Professzionális gázgrill, grillsütő 4+1 főzfelülettel + taka
Lehetőségek
Megosztók

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Professzionális gázgrill, grillsütő 4+1 főzfelülettel + taka" című hirdetést látja. (fent)Eladó és ingyen elvihető háztartási gépek!

A rovatban főként használt háztartási gépek találhatóak, melyek az új háztartási gépek árához képest olcsón, vagy éppen ingyen elvihetők.

TIPP: Használt háztartási gép vásárlása előtt próbálja ki az eladó gépet.