Felhívás az idősekhez és családtagjaikhoz! (koronavirus.gov.hu)

    
Betöltés...

Momert 1165 Capriccio eszpresszó kávéfőző

A hagyományos és a modern külső ötvöződik ebben a kiváló kávéfőzőben. Az erős és ízletes fekete kávé mellett kapucsínó készítésére is alkalmas. Nemcsak konyhájában, de irodájában is jól mutat. A Capriccio kávéfőzők nem égetik el a kávét, így ízletes, valódi kávét tudunk készíteni vele, sőt, a készülék tömítőgyűrűi sem égnek el a használat során. A szűrőbe behelyezhető kisebb mennyiségű kávé is, a tartályba pedig kevesebb víz, ezáltal nem feltétlenül szükséges egyszerre a maximum, 6 adag kávét lefőzni. A Capriccio kávéfőzők Magyarországon készülnek, magyar munkaerő alkalmazásával. kapacitás: 2, 4 vagy 6 csésze gőzölőcső: tej gőzölésére gyors működés: ? a kávé 4-6 perc alatt elkészül a kávé hőfoka: 82 °C Műszaki adatok: feszültség: 230 V, 50 Hz teljesítmény: 800 W méret: 140x220x280 mm

Tovább
Adatlap
Ár: 13.550 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Garancia: Garanciális
Termékek: Kávéfőzők
 
Feladás dátuma: 2020.05.23
Eddig megtekintették 10 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Momert 1165 Capriccio eszpresszó kávéfőző
Lehetőségek
Megosztók

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Momert 1165 Capriccio eszpresszó kávéfőző" című hirdetést látja. (fent)Eladó és ingyen elvihető háztartási gépek!

A rovatban főként használt háztartási gépek találhatóak, melyek az új háztartási gépek árához képest olcsón, vagy éppen ingyen elvihetők.

TIPP: Használt háztartási gép vásárlása előtt próbálja ki az eladó gépet.