Felhívás az idősekhez és családtagjaikhoz! (koronavirus.gov.hu)

    
Betöltés...

ETA 011190000 Indukciós főzőlap

Az ETA indukciós főzőlap 1800 W teljesítmény felvétellel, elegáns rozsdamentes dizájnnal, üvegkerámiás lappal és 10 - 20 cm átmérőjű indukciós zónával felszerelt, amelyen 12 - 24 cm átmérőjű edényeket használhat. Indukciós felületének nagy előnye idő és energiatakarékos működése. A melegítéshez csak néhány másodperc szükséges, ami nem csak az idejét, hanem a penztárcáját is megspórolja! Ez a felület csak az edény alját melegíti fel, nem a teljes saját felületét, úgyhogy nem kell félnie az esetleges égési sérülésektől. A nem használt terület mindig hideg marad és az étel, amely lecsöpög nem fog odaégni, így könnyen letörölhető lesz. A hőmérsékletet be lehet állítani és szabályozni. 10 választható hőmérséklet közül választhat. Az edény eltávolítása után a főzőlap automatikusan kikapcsol. Leírás: Indukciós főzőlap Nagy hatékonyságú melegítés Idő- és energiatakarékos - másodperceken belüli melegítés, az energia akár 90 %-a a főzésre használódik fel Ételek gyors és kényelmes elkészítése Kisebb lakásokba, vagy hétvégi házakba való Üvegkerámiás főzőlap 280 x 340 mm-es mérettel 10 - 20 cm átmérőjű indukciós zóna; 12-24 cm átmérőjű edényekhez való Hőmérséklet, teljesítményfelvétel és idő szabályozása Hőmérséklet beállítása és tartása 60-240 °C között, 20 °C-os lépéssel 10 választható hőmérséklet 180 perces időzítő automatikus kikapcsolással *Az indukció csak az edény alját melegíti, nem az indukciós zóna területét Automatikus kikapcsolás az edény eltávolítása után Jól látható LED kijelző Gyerekbiztosíték Biztonsági hőbiztosíték Csúszásgátló lábak a nagyobb stabilitás érdekében Egyszerű vezérlés Könnyen mosható felület Működési és beállítási fényjelző és hangjelző Teljesítmény felvétel 1800 W Tápkábel hossza 1,25 m

Tovább
Adatlap
Ár: 17.290 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Garancia: Garanciális
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2020.05.23
Eddig megtekintették 9 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

ETA 011190000 Indukciós főzőlap
Lehetőségek
Megosztók

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "ETA 011190000 Indukciós főzőlap" című hirdetést látja. (fent)Eladó és ingyen elvihető háztartási gépek!

A rovatban főként használt háztartási gépek találhatóak, melyek az új háztartási gépek árához képest olcsón, vagy éppen ingyen elvihetők.

TIPP: Használt háztartási gép vásárlása előtt próbálja ki az eladó gépet.