Betöltés...

Mágneses ablaktisztító szett - Szeretnél csíkmentes ragyogás

Mágneses ablaktisztító Szeretnél csíkmentes ragyogást, de nem szeretsz ablakot tiszítani? Ezzel a mágneses ablaktisztítóval gyerekjáték lesz az ablaktisztítás. Csak egy húzás és élvezd ablakaid csíkmentes ragyogását! Megtisztíthatod vele a szoba ablakait, akváriumot, zuhany fülkét, tetőablakot, üveges erkélyautókat, stb. Mostmár nem okoz gondot az sem, ha a 9. emeleten kell ablakot tisztítani, kettős kialakításának köszönhetően gondtalanul tisztíthatsz ablakot bárhol, bármikor! Hasznos tudnivalók: Az üvegrétegek számának növelésével, vagy az üvegvastagság méretével arányosan csökken a mágneses erő, ezért 6 mm-nél vékonyabb falú üvegen működik jól. Csupán meleg vízre és egy kis mosószerre lesz szükséged a csíkmentes ablaktisztításhoz.

Tovább
Adatlap
Ár: 5.990 Ft
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2020.10.29
Eddig megtekintették 58 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Mágneses ablaktisztító szett - Szeretnél csíkmentes ragyogás
Lehetőségek
Megosztók

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Mágneses ablaktisztító szett - Szeretnél csíkmentes ragyogás" című hirdetést látja. (fent)Eladó és ingyen elvihető háztartási gépek!

A rovatban főként használt háztartási gépek találhatóak, melyek az új háztartási gépek árához képest olcsón, vagy éppen ingyen elvihetők.

TIPP: Használt háztartási gép vásárlása előtt próbálja ki az eladó gépet.