Betöltés...

Vas-és rozsdamentes acél grillezési Forgónyárs

Szállítási költség előreutalásnál: INGYENES! Szállítási költség utánvétellel: 9500 Ft Ez a kombináció a grill és nyárs tökéletes húsnak hagyományos módon. Ideális főzéshez nagy húsdaraboknak, bordáknak, csirkének, és így tovább! A nyárs állítható hosszúságú, hogy jobban biztosítsa a húst. A nyárs magassága állítható. Köszönhezően a rozsdamentes vas hús csapnak könnyen tisztítani lehet. A grill tervezése garantálja az egyenletes hőleadást minimális füst és zsír melett. A zsírtálca könnyen tisztítható és cserélhető. Szállítva van egy elektromom motorral, és az összeszerelése nagyon egyszerű. Teljes méretek: 132 x 55 x 98 cm (Ho x Sz x Ma) Főzés grill: 106,5 x 51,5 cm Zsírtálca: 100 x 52 cm Főzés magasság: 58,5 cm Motor feszültség: 220 - 240 V, 50 Hz Forgatás a motor fordulatszáma: 3 rpm Anyag: Kiváló hő porszórt vas test + rozsdamentes acél forgó rúd Teljes súly: 25 kg

Tovább
Adatlap
Ár: 104.689 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2020.07.05
Eddig megtekintették 62 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Vas-és rozsdamentes acél grillezési Forgónyárs
Lehetőségek
Megosztók

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Vas-és rozsdamentes acél grillezési Forgónyárs" című hirdetést látja. (fent)Eladó és ingyen elvihető háztartási gépek!

A rovatban főként használt háztartási gépek találhatóak, melyek az új háztartási gépek árához képest olcsón, vagy éppen ingyen elvihetők.

TIPP: Használt háztartási gép vásárlása előtt próbálja ki az eladó gépet.