Betöltés...

SEBO ET-1 MOTOROS HENGERKEFE FEJ (31 CM) - ÁLLÓ PORSZÍVÓKHOZ (FEHÉR / WHITE)

Ár: 93.990 Ft

A szőnyegek porszívózására alkalmas, plusz motoros, 3100 fordulat/perc fordulatszámmal rendelkező hengerkefe fej gyakorlatilag kiporolja a szőnyeget és a port azonnal beszívja. Így még a legrövidebb szálú szőnyegek legmélyéről is el lehet távolítani a poratkákat, az allergén tüneteket okozó poratka ürüléket, szőr- és hajszálakat.Az erőteljes kefeforgásnak köszönhetően az ET-1 prémium hengerkefe fejjel rendelkező porszívók képesek eltávolítani minden ragaszkodó állatszőrt és allergént a szőnyegek mélyéről. Ezért ez a fej kifejezetten háziállat-tulajdonosok és porallergiások számára ajánlott.Könnyű kefe csere: Semmilyen eszközre nincs szükség akkor, ha ki akarja venni a fejben lévő forgókefét, így a tisztítása és a cserélése rendkívül egyszerű. A kefe duplán csavart, mely szintén nagyszerű tisztítást biztosít.Fejlett, hengerkefés technológiaA SEBO motoros hengerkefés fejében lévő kefe egyedülálló kialakításának köszönhetően a hajat és a törmeléket a hengerkefe fej légcsatornájába összpontosítja, mely növeli a porszívó tisztítási teljesítményét minden felületen.
A kefe magassága 4 fokozatban állítható. Az egyes fokozat javasolt a rövid, a négyes a hosszú szálú szőnyegek esetén.Automatikus vészleállításAmennyiben a hengerkefére bármilyen idegen anyag felcsavarodik, vagy a hengerkefébe beakad, amely akadályozza a kefe forgását, a készülék ezt érzékelve a készülék meghibásodását megelőzendő, leállítja a hengerkefe pörgését, hogy a felhasználó biztonsággal eltávolíthassa a feltekeredett tárgyat.Kompatibilis porszívók:FELIX családDart család

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.12
Eddig megtekintették 290 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "SEBO ET-1 MOTOROS HENGERKEFE FEJ (31 CM) - ÁLLÓ PORSZÍVÓKHOZ (FEHÉR / WHITE)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: