Betöltés...

Kärcher CV 38/2

 Kärcher CV 38/2 szőnyegkefés ipari porszívó 


A Kärcher szőnyegkefés porszívók kombinálják a szívást és az elektromos működtetésű kefét.Így a makacsul tapadó szennyeződések, pl. hajszálak és cérnaszálak is jól felszedhetőek és felszívhatóak a szőnyegről, olyan hatást keltve, mintha a szőnyeget jól átkeféltük volna.

A levehető, nyúlékony gégecsővel a dugulások könnyen és fáradságmentesen megszüntethetők. Az innovatív, szabadalmaztatott centrifugális tengelykapcsoló védi a kefefejet a túlterheléstől, így elkerülhetők a magas szervízköltségek.

Erős teljesíményű kétmotoros kefés szőnyegporszívó levehető szívócsővel, állítható magasságú fogantyúval és tartozékokkal. A porszívó hengerkeféje a padlómélységhez kézzel igazítható. Ergonomikusan formált fogantyú, 3-szoros szűrőrendszer. 

Modern technikájával és egyedi előnyeivel a Kärcher hengerkefés szőnyegporszívók minden követelménynek megfelelnek a professzionális porszívózás, szőnyegkefélés és ápolás tekintetében. Minden a minőségben rejlik, amit Ön joggal vár el a Kärchertől: kompromisszumok nélkül, részletekbe menően. A kefe manuálisan a szőnyegfelülethez igazítva állítható. Abban az esetben, ha egy túl nagy méretű tárgy a kefét megállítja, a centrifugális tengelykapcsoló gyosan és biztosan oldja meg a problémát.

Robusztus és terhelhető. A kefefej és a szívórész között lévő 2 csukló olyan gyorsan tud rezegni, hogy a tartós rendkívüli terhelést is állja. 
A 3-szoros szűrőrendszere: gyapjúzsák, motorvédőszűrő és kiáramló levegőszűrő, biztosítja az optimális takarítási eredményt. Ezáltal a szennyeződés a lehető legjobban kerül felszívásra és a motor is védve van. Az extra tartozékként rendelhető HEPA-szűrő gondoskodik a hygiénikusan tiszta levegőről az óvodákban és a kórházakban. 
A kiáramló levegő által az íróasztalokon lévő papírok szétfújásának ezennel vége. A porzsákcsere gyerekjáték. A felülről megtelítődő porzsákot egyszerűen és pormentesen eltávolíthatjuk. A zárókupakkal ellátott porzsák a teli porzsákot is biztonságosan zárva tartja. 
Könnyen mozgatható: a kefés szőnyegporszívó beépített fogantyúval rendelkezik. Ez a fogantyú lehetővé teszi hogy a porszívót fáradság és erőfeszítés nélkül szállítsuk. 
Biztos, ami biztos: a szűrőfedél csak a behelyezett porzsákkal és motorvédőszűrővel zárható.Felesleges javítási költséget spórolhatunk meg ezzel. 
Kärcher kefés szőnyegporszívó körkörösen védett: aCV 38/2-n minden be van burkolva. Azért, hogy se a padlófej se a bútorok ne sérüljenek a kefefej védőgumival van ellátva. A gumiszigetelésnek köszönhetően a szívóturbina halk. A nagy mértékben állítható, ergonomikusan formált kézi fogantyúval a különböző magasságokhoz kényelmesen beállítható. Az elektosztatikus feltöltődéstőlvéd. A levegőrendszer keresztmetszetének szűkítését elhagyva, a szívótömlőben nem akad el semmi. Az alapos, a szőnyeg szálaiba hatoló takarítás céljából a hengerkefe a felületet mechanikusan keféli fel. A porszívó burkolata és a padlófej nagyértékű műanyagból készült, ami stabil, ütésálló, a legerősebb felhasználásra is alkalmas, anyaga újrahasznosítható. 
Lapos-szélesre szerkesztett kefefej: szegélyközeli takarítás még a bútorok alatt is. 

Fogaskerék meghajtású hengerkefék: optimális hatásfok, gazdaságos és praktikus.

Mechanikus kefetúlterhelés elleni védelem: blokkoló tárgyak okozta kár elkerülésével hatékonyan megvédhetjük a kefefejet. 

3-szoros szűrőrendszer: szövet porzsák, motorvédő szűrő, kiáramló levegőszűrő. 
Optimális szűrés és a porzsák befogadóképességének maximális kihasználása azáltal, hogy a porzsák felülről telik meg. A motort védi a szennyeződésektől, a kiáramló levegőt is szűrőn keresztül távozik. 

Levehető szívócső: azon szennyeződések felszívását segíti, amelyek a kefével nem elérhetőek.


Műszaki adatok:

Hosszúság/Szélesség/Magasság: 320x310x1,220 mm


Súly: 8,7 kg


Munkaszélesség: 380 mm


Légmennyiség: 48 l/s


Vakuum: 250/25 mbar/kPa


Tartálytérfogat: 5,5 l


Teljesítmény: 1150 W


Standard átmérő: 35 mm


Kábelhossz: 12 m


Zajszint: 68 dB


Alaptartozékok: fugafej és kárpitfej, kivehető szívócső, nyúlékony gégecső, gyapjú porzsák


Tovább
Adatlap
Ár: 189.880 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Porszívók
 
Feladás dátuma: 2020.08.02
Eddig megtekintették 75 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Kärcher CV 38/2
Lehetőségek
Megosztók

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Kärcher CV 38/2" című hirdetést látja. (fent)Eladó és ingyen elvihető háztartási gépek!

A rovatban főként használt háztartási gépek találhatóak, melyek az új háztartási gépek árához képest olcsón, vagy éppen ingyen elvihetők.

TIPP: Használt háztartási gép vásárlása előtt próbálja ki az eladó gépet.