Betöltés...

Karcher HD 6/13 C Plus ipari magasnyomású mosó AKCIÓ!

Praktikus. Mindenhol.
Könnyű, kompakt, mobil és sokoldalú. Álló és fekvő üzemmódhoz. Ügyes tartozéktárolóval és hosszú élettartammal a sárgaréz hengerfejnek és az automatikus nyomásmentesítésnek köszönhetően.

Mobilitás
A készülék elejébe beépített hordozófogantyú könnyed elhelyezést és kényelmes szállítást tesz lehetővé. Gombnyomásra behúzható tolófogantyú. Kompakt felépítés és csekély súly.

Rugalmasság
Álló és fekvő üzemmód is választható. Fekvő üzemmódban a készülék nem a kerekeken áll. Ez maximális stabilitást tesz lehetővé. A szóróberendezés külön parkolási és szállítási pozícióval rendelkezik.

Tartozéktárolás
Felülettisztító tárolására való csavarzat (M 18 × 1,5) közvetlenül a készüléken. Praktikus fúvókarekeszek a háromállású fúvóka és a rotorfúvóka számára. Gumiszalag a magasnyomású mosótömlő rögzítéséhez.

Minőség
Az automatikus nyomásmentesítés védi az alkatrészeket, és megnöveli az élettartamot. Kiváló minőségű sárgaréz hengerfej. Nagy, kényelmesen elérhető, finom vízszűrő, amely a szivattyút védi a vízben előforduló szennyeződésektől. • Automatikus nyomásmentesítés • Álló és fekvő üzemmód is választható • Easy Press kézi szórópisztoly forgatható szórószárral

Műszaki adatok
Áramfajta (Ph/V/Hz): 1/230/50
Csatlakozási teljesítmény (kW): 2.9
Vízszállítás (l/óra): 570
Munkanyomás (bar/MPa): 130/13
Max. nyomás (bar/MPa): 160/16
Max. befolyó vízhőmérséklet (°C): 60
Tömeg (kg): 26 Méretek (h x sz x m) (mm): 375 x 360 x 935
Felszereltség Kézi szórópisztoly: Easy Press Magasnyomású tömlő (m):10 Szórószár (mm): 840 Háromállású fúvóka Szennymaró

Tovább
Adatlap
Ár: 329.880 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Alkatrészek
 
Feladás dátuma: 2020.08.02
Eddig megtekintették 106 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Karcher HD 6/13 C Plus ipari magasnyomású mosó AKCIÓ!
Lehetőségek
Megosztók

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Karcher HD 6/13 C Plus ipari magasnyomású mosó AKCIÓ!" című hirdetést látja. (fent)Eladó és ingyen elvihető háztartási gépek!

A rovatban főként használt háztartási gépek találhatóak, melyek az új háztartási gépek árához képest olcsón, vagy éppen ingyen elvihetők.

TIPP: Használt háztartási gép vásárlása előtt próbálja ki az eladó gépet.