Betöltés...

PÁR HÓNAPIG HASZNÁLT, ÚJSZERŰ VÍZTISZTÍTÓ, KÖLTÖZÉS MIATT!

Ár: 27.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
FORDÍTOTT OZMÓZIS ELVEN MŰKÖDŐ VÍZTISZTÍTÓ!!!

EREDETI ÁRA: 56 000 Ft!!!!!!!!!!!!!!!!!

Másik lakásba költözés miatt feleslegessé vált ez a víztisztító! Most is ilyen van nekem, jó minőségű, tudom ajánlani!!!
A leszerelése szakemberrel történt, átnézte, hogy megfelelően működik-e, ezért semmilyen alkatrész nem kell az azonnali használatához! Felszereléshez is tudok szakembert ajánlani, bár saját kezűleg is megoldható!

"A fordított ozmózis elven működő víztisztítókkal lehet a legtisztább ivóvizet előállítani. Ilyen rendszerű víztisztítókat használnak a NASA-nál és a hadseregnél is, amikor nagyon szennyezett vízből kell ivóvizet nyerni!"

"Még pénzt is spórolhat meg:

A csapvíz alternatívájaként sokan az ásványvizeket választják, ami nem túl gazdaságos megoldás. Egy négytagú család évente 100.000-200.000 forintot is elkölthet így, nem is beszélve a palackok fáradságos cipeléséről. Ezzel szemben víztisztító készülékkel egy liter tiszta ivóvíz kijöhet 4-6 forintból, így az éves költség csak 10-20 ezer forint. A víztisztító készülék ára már fél év alatt megtérülhet!"

Mosogató alatt helyezhető el, van egy külön csap hozzá, amin keresztül folyik a tisztított víz, akár a rendes csap mellett is elfér! Nekem panel lakásban van elhelyezve, vagyis kisebb hely is elég a használatához!

Budapesten, a 3.ker., 16.ker. és az 5.kerületben lehet átvenni!

Szép Napot!

Ildikó

70/389-9982

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: III. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Garancia: Garancia nélkül
Márka: EGYÉB
Termékek: Víztisztító
 
Eddig megtekintették 926 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "PÁR HÓNAPIG HASZNÁLT, ÚJSZERŰ VÍZTISZTÍTÓ, KÖLTÖZÉS MIATT!" című hirdetést látja. (fent)