Betöltés...

Samsung WW80K5210UW/LE Mosógép

Hivatalos magyar márkagaranciával! Forradalmi Eco Bubble? technológia Okos működés, hosszabb élettartam Bubble Soak technológia Egyszerűen csak adja hozzá mosás közben Kimaradt egy póló? Az Add Wash mosógéppel gyorsan és egyszerűen pótolhatja a mosásból kimaradt ruhadarabokat a mosási ciklus megkezdése után is. Csak öblíteni vagy centrifugálni akar? A kézi mosást igénylő ruhákat is behelyezheti a dobba a mosás bármelyik szakaszában! Az Add door bármikor kinyitható, amennyiben a dob belsejében a hőmérséklet 50 °C alatt van. A buborékok ereje A forradalmi Eco Bubble technológiája a normál mosási ciklus megkezdése előtt levegő és víz felhasználásával oldja fel a mosószert, majd tisztító buborékokat képez, amelyek gyorsabban hatolnak be a textíliába, mint a koncentrált mosószer. Így hideg vízben is ugyanolyan hatékonyan moshat , mint meleg vízben, amivel energiát takaríthat meg. Intenzív folteltávolító A Bubble Soak technológiájának köszönhetően számos makacs foltnak mondhat végleg búcsút! A mosás közben a ruhákat alaposan átitatják a buborékok, ezáltal a foltok meglazulnak és hatékonyan el lehet távolítani a szennyeződést. Okos működés, hosszabb élettartam A zajminimalizáló funkció val kevesebb az energiafelhasználás, mint a hagyományos mosógépeknél, így hosszabb élettartam ot és erősebb teljesítmény t garantál. Könnyű és gyors hibaelhárítás A Smart Check egy automatikus hibaelhárító rendszer , melyet okostelefonja segítségével tud használni. A telefonra letöltött applikáció gyorsan és könnyen leolvassa a LED kijelzőn lévő hibakódot, és azonnali megoldást javasol az adott problémára. Amennyiben nem javasolt a probléma önálló megoldása, az applikáció felajánlja a hivatalos szerviz hívását. Műszaki jellemzők: Mosási kapacitás: 8 kg Szín: Fehér Ajtó: Crystal Gloss Kijelző panel: LED Energiahatékonysági osztály: A+++ Energiafog yasztás: 116 kWh/év Vízfog yasztás: 8100 l/év Centrifugálási hatékonyság: B Zajszint (mosás): 54 dB Zajszint (Centrifuga): 74 dB Centrifuga sebesség: 1200 rpm Buborék technológia Motor: Inverter Memória Smart Check Kerámia fűtőszál Gyerekzár Késleltetett befejezés Dob típus: Diamond Drum Ciklus: Baby Care, Ágynemű, Pamut, Napi mosás, Sötét ruházat, Finom anyagok, Eco Drum tisztítás, Kültéri ruházat mosás, Öblítés és centrifuga, Centrifuga, Super Eco mosás, Szintetikus anyagok, Gyapjú, E Cotton Opciók: Előmosás, Intenzív Nettó méret (SzéxMaxMé): 60 x 85 x 55 cm Nettó súly: 61 kg

Tovább
Adatlap
Ár: 151.640 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Garancia: Garanciális
Termékek: Mosógépek
 
Feladás dátuma: 2020.08.01
Eddig megtekintették 190 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Samsung WW80K5210UW/LE Mosógép
Lehetőségek
Megosztók

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Samsung WW80K5210UW/LE Mosógép" című hirdetést látja. (fent)Eladó és ingyen elvihető háztartási gépek!

A rovatban főként használt háztartási gépek találhatóak, melyek az új háztartási gépek árához képest olcsón, vagy éppen ingyen elvihetők.

TIPP: Használt háztartási gép vásárlása előtt próbálja ki az eladó gépet.