Betöltés...

Gorenje IonAir, A+++ kombi hűtő GARANCIÁVAL eladó

Ár: 160.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Költözés miatt kényetelenek vagyunk eladni vadonat új A+++os Gorenje kombinált hűtőszekrényünket, amit október elején vásároltunk. A védőfóliát sem vettük még le a kijelzőjéről...
A hűtő egyszerűen tökéletes: nagyon szép a designja, ráadásul úgy van kialakítva, hogy nem látszik rajta az ujjlenyomat. Az IonAir technológia és a MultFlow 360° levegőkeringetés miatt az ételek valóban hosszabb ideig maradnak benne frissek és nem veszik át egymás szagát + a hűtőnek sincs belül szaga. Ráadásul nem deresedik a no frost megoldás miatt. A beépített AdaptTech rendszer ,,figyelemmel követi" és naponta jegyzi az ajtónyitás gyakoriságát. Ezután a hűtőszekrény a szokásokhoz igazítja működését, csökkenti a hőmérsékletet a gyakori ajtónyitás előtti napszakban. A SuperCool gyorshűtés funkció pedig akkor tökéletes, ha nagyobb mennyiségű új élelmiszer kerül a hűtőbe, ami még nincs lehűtve. Kíváló például a nagybevásárlásoknál.
A hűtő részen van benne még bor- vagy üdítő tartó polc; ZeroZone nulla fokos rekesz, ami nagyon jó pl. a felvágottak tárolására; ill. egy CrispActive zöldségtároló rekesz, beépített nedvességtartalom-szabályozóval, és további 3 üvegpolc.
Az alsó részen pedig 3 fagyasztó fiók.
Mondom, hogy tökéletes!
A+++, 222l hűtő, 80l fagyasztó, 60x185x64 cm (SzéxMaxMé), hang 38dB (halk) + GARANCIA! Új ára az Árukeresőn 190-210eFt.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szentendre
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Garancia: Garanciális
Márka: Gorenje
Termékek: Hűtők, Fagyasztók
 
Eddig megtekintették 772 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Gorenje IonAir, A+++ kombi hűtő GARANCIÁVAL eladó" című hirdetést látja. (fent)