Betöltés...

Pálinkafőző-egylépcsős duplafalú vízköpenyes lepárló berende

Ár: 405.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Pár éve kifejlesztett desztilláló berendezéseink biztosítják, hogy alacsony hőmérsékleten történő hőkezeléssel energiatakarékos módon a lehető legjobb íz világgal rendelkező gyümölcspárlatát tudja elkészíteni egy főzéssel.
Vastag (3mm) rozsdamentes belső főzőedény, rozsdamentes fedél, deflegmátorral, vastag (3mm) masszív szénacél köpeny, köpenyhőmérővel, feltöltő- ürítő csappal, nyomásmérővel, biztonsági szeleppel, visszacsapó szeleppel, ahol a vízköpeny gondoskodik a kíméletes, hő sokk nélküli főzésről. Réz toronyrendszerrel, rektifikáló kamrával, alsó külső és felső-belső toronyhűtéssel, átfolyós páracső köpenyhűtéssel, torony hőmérővel, hűtővíz hőmérővel, békazárral, gumitömítéssel a fedélben. A sokszög geometriára hajlított fal jobb termodinamikai tulajdonságokkal, nagyobb felülettel ruházza fel a desztilláló berendezést.
A dupla fal (vízfürdő) biztosítja, hogy a cefre nem kozmál le, illetve megvalósítja a kíméletes hő sokk nélküli főzést-, hőkezelést, mivel így fontos anyagok nem bomlanak el a főzés során, melyekkel a pálinka íz világát gazdagítjuk. Az egylépcsős toronyrendszer biztosítja a pálinka finomítás nélküli egyszeri lefőzését (Nem kell kétszer főzni) mindamellett gondoskodik az illóolajok megfelelő áthozataláról a párlatba, mely megadja a gyümölcspálinkákra jellemző jellegzetes illat és íz világot.
Az aromakosár (most akcióban ajándék) a deflegmátor alján, becsatolható módon kerül kialakításra. Ez egy alacsony fallal szegélyezett rács. Szerepe, (mint a dúsító toronynak, vagy mint aroma kamrának) hogy a párlatunk útjába olyan illó olajokat, anyagokat tartalmazó növényeket, gyümölcsöket tudjunk elhelyezni, amiből a pálinkánkba úgy tudunk ízeket átörökíteni, hogy az nem színezi el, illetve nem édesíti meg a végterméket.
Elektromos fűtéssel is rendelhető.
További kiegészítők ügyében érdeklődjön telefonon, vagy látogasson el honlapunkra: www.csodafutes.5mp.eu vagy www.sw.5mp.eu

NAV engedéllyel gyártott!

A hirdetésben szereplő ár a 30 literes egylépcsős berendezésre vonatkozik!
www.csodafutes.5mp.eu
www.sw.5mp.eu

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Gyöngyös
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Áru megnevezése: Pálinkafőző-lepárló
Áru márkája: sw
 
Eddig megtekintették 4321 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Pálinkafőző-egylépcsős duplafalú vízköpenyes lepárló berende" című hirdetést látja. (fent)