Betöltés...

C.C.Mentaclean szőnyegtisztító 1L

A kép illusztráció ? gyorsan szárad ? kíméli a szőnyeget ? friss eukaliptusz illat Kézi és gépi tisztításra, szőnyeg-, illetve kárpittisztításra használható. Mentaclean szőnyeg- és kárpittisztító termékismertető és használati utasítás ? gyorsan szárad ? kíméli a szőnyeget ? friss eukaliptusz illat Milyen célra használhatja a Mentaclean-t? Kézi és gépi tisztításra, szőnyeg-, illetve kárpittisztításra. Milyen területen használhatja a Mentaclean-t? ? Vendéglátóipari területen ? Intézményi területen ? Irodaházakban Hogyan használja a Mentaclean-t szőnyegtisztításhoz? ? Porszívózza fel az erősen szennyezett felületeket, ? adagoljon minden 10 liter vízhez 1-10 dl (1-10%) Mentaclean-t, ? permetezze az oldatot egy porlasztófejjel ellátott gép segítségével a tisztítani kívánt felületre. ? a szennyezett oldatot szívassa fel egy vízszívó segítségével, ? majd, végezze el a folttisztítást töményen Mentaclean-el (szórófejes flakonból permetezze a felületre, öntsön rá langyos vizet, majd azonnal szívja fel az oldatot egy vízszívó segítségével.) Mire figyeljen a Mentaclean használata közben, hogy a munkavégzés ne veszélyeztesse az egészségét? A tisztítószereknél szokásos védőintézkedéseket tartsa be. Kerülje a termék szembejutását, lenyelését, bőrre kerülését, permetének belégzését. Munka közben étkezni, inni és dohányozni nem szabad! Evés előtt, a munka befejeztével bő, meleg szappanos vízzel mosson kezet. A terméket tartsa mindig az eredeti csomagolásában. Mennyi ideig őrzi meg minőségét a Mentaclean? Hűvös, jól szellőző helyen, eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, jól lezárva, szakszerűen tárolva 2 évig. Milyen engedélyekkel rendelkezik a Mentaclean? ? ÁNTSZ 12.564 / 98 ? OKBI 1055 / 99 ? OÉTI 3604-7 / 2002 Milyen kiszerelésekben kapható a Mentaclean? ? 1 literes Industrial strapabíró után-tölthető ipari kiszerelésben ? 5 literes Utántöltő gazdaságos kiszerelésben Milyen fizikai tulajdonságairól ismered fel legjobban a Mentaclean-t? ? pH értéke: 9 ? színe: fehér ? illata: eukaliptusz A termék veszélyességi besorolásáról és az óvintézkedésekről a biztonsági adatlapon talál információkat. Figyelmeztető mondatok: nem veszélyes Óvintézkedésre vonatkozó mondatok: P102: Gyermekektől elzárva tartandó. P262: Szembe nem kerülhet.

Tovább
Adatlap
Ár: 2.286 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2023.09.20
Eddig megtekintették 501 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

C.C.Mentaclean szőnyegtisztító 1L
Lehetőségek
Megosztók

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "C.C.Mentaclean szőnyegtisztító 1L" című hirdetést látja. (fent)Háztartási felszerelés vásár

A háztartási felszerelés online apró a háztartási gépek rovatunk kiegészítése, ahol nem csak gépek, hanem egyéb háztartási felszerelések (például, kések, főző edények) hirdetései között böngészhet.

TIPP: Nézzen szét az ingyen elvihető rovatban is.