Betöltés...

Livington Everclean Mop

Ár: 15.990 Ft

Livington Everclean Mop
Elektromos tisztavizes felmosó
az elektromos szivattyú csak tiszta vízzel tisztítja a felmosófejethigiénikus és kényelmes: csavarja ki a felmosót hajolgatás és érintés nélkülgazdaságos: Csak 4 liter tiszta víz szükséges 120 m2-ig360 ° -ban forgatható felmosófej a rugalmas kezelés érdekében2 mosható mikroszálas párnávalIdeális minden típusú padlóhoz és felülethez, például csempéhez, parkettához, linóleumhoz, stb.
Részletes termékleírás

Livington Everclean Mop felmosórendszer, amelyben a tiszta és a koszos víz 100%-ban elkülönül egymástól! Így a felmosófejet mindig friss, tiszta vízben öblítheti ki!
Merítse bele, húzza ki, és minden alkalommal tiszta vízzel kiöblített felmosó fejjel dolgozhat, se lehajolnia nem kell, se koszos vízbe nyúlnia! Így a végeredmény 100%-ig tiszta, csillogó és higiénikus padló, kompromisszumok nélkül.
A titok nyitja a műszakilag  zseniális Everclean duplakamrás rendszer, elektromos vízpumpával. Bemerítéskor a koszos fejet a pumpák segítségével csak és kizárólag tiszta vízsugarak érik. Ezzel egyidőben a használt víz a külön erre szolgáló tartályba csurog.
A nagyszerű konstrukciónak hála a tiszta víz sosem keveredik a koszossal, és a felmosófej mindig tisztán kerül ki a vödörből, a használt víz pedig sem a kezére, sem a padlójára nem kerül. Minden alkalommal tiszta vízzel és tiszta moppal takaríthat, anélkül, hogy hajolgatnia kellene, vagy összekoszolná magát.
Ez a szenzációs innováció forradalmasítja a felmosást!
Ideális minden sima járófelület takarításához, legyen az járólap, laminált padló, márványlap vagy minőségi parketta. Kompakt, karcsú kialakításnak köszönhetően könnyen tárolható, és az elképesztő 360°-ban forgó fej a legszűkebb helyeket is tökéletesen eléri.
A kiváló minőségű mikroszálas Everclean törlőkendő a magas szintű szövési technológiának és az extra vastagságának hála, páratlan nedvszívó képességgel rendelkezik, és szinte minden szennyeződéssel elbánik. Tökéletes a szegélylécekhez, a zuhanyzó falához, és persze a szappanmaradékok feltörléséhez is. Az Everclean Mop mindig 100%-osan tiszta vízzel öblít, miközben más felmosófejek újra szétkenik a koszt.
Élvezze a higiénikus tisztaságot minden felmosás után!
(4 db AA elemmel működik (melyet a csomag nem tartalmaz)
A Livington Everclean Mop 135 cm hosszú, a fej 32*10cm

A csomag tartalma:

1 x EverClean vödör
1 x felmosófej
1 x felmosórúd
1 x puha mikroszálas huzat
1 x súroló mikroszálas huzat
2 x 60ml tisztító koncentrátum


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.25
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Livington Everclean Mop" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: