Betöltés...

Légfrissítő spray utántöltő 260 ml Garden cukorka

Ár: 704 Ft

A Garden légfrissítő utántöltő egy illatosító termék, amely kompatibilis az Air Wick Freshmatic automata légfrissítő készülékekkel. 

Illat: Cukorka, amely édes, játékos és finom aromájáról ismert. Az illat gyakran a friss, édes édességeket idézi, és egy kellemes, vidám és meghitt légkört teremt. Kiváló választás azok számára, akik szeretik az édes, cukorka jellegű illatokat, és szeretnének egy kis édességet adni otthonuk légköréhez.
Kiszerelés: 260 ml spray utántöltő.
Használat: Az utántöltő kompatibilis különböző (Air Wick Freshmatic) automata légfrissítő készülékekkel. Otthoni és irodai használatra ideális. A készülék automatikusan adagolja a légfrissítőt, így folyamatos, hosszan tartó frissességet biztosít. 
Technológia: Az illatanyag aeroszol formájában kerül kibocsátásra, amely hosszan tartó frissességet biztosít.
Funkció: Segít semlegesíteni a kellemetlen szagokat, miközben folyamatosan illatosítja a levegőt.
Hatásidő: Egy utántöltő akár 60 napig is kitart a használati beállításoktól és a spray adagolási gyakoriságától függően.
Ez az utántöltő ideális választás azok számára, akik szeretnék az édes, cukorka illatot folyamatosan élvezni a környezetükben, és egy vidám, barátságos légkört szeretnének teremteni otthonukban vagy munkahelyükön.
GHS piktogram:

Figyelmeztetés: Veszély
Figyelmeztető mondatok: H222 Rendkívül tűzveszélyes aeroszol, H229 Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet
Kiszerelés: 260 ml / flakon, 6 flakon / karton
Légfrissítő spray utántöltő 260 ml Garden cukorka termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Katalóguskód: 58427


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Légfrissítő spray utántöltő 260 ml Garden cukorka" című hirdetést látja. (fent)