Betöltés...

Légfrissítő spray utántöltő 260 ml Garden virágcsokor

Ár: 704 Ft

A Garden légfrissítő utántöltő egy illatosító termék, amely kompatibilis az Air Wick Freshmatic automata légfrissítő készülékekkel. 

Illat: Vörös rózsa, amely gazdag, virágos és romantikus aromájáról ismert. A vörös rózsa illatának mély, elegáns és kissé édes tónusai egy kifinomult, meghitt és érzéki légkört teremtenek. Tökéletes választás azok számára, akik romantikus és illatos légkört szeretnének otthonukban vagy munkahelyükön.
Kiszerelés: 260 ml spray utántöltő.
Használat: Az utántöltő kompatibilis különböző (Air Wick Freshmatic) automata légfrissítő készülékekkel. Otthoni és irodai használatra ideális. A készülék automatikusan adagolja a légfrissítőt, így folyamatos, hosszan tartó frissességet biztosít. 
Technológia: Az illatanyag aeroszol formájában kerül kibocsátásra, amely hosszan tartó frissességet biztosít.
Funkció: Segít semlegesíteni a kellemetlen szagokat, miközben folyamatosan illatosítja a levegőt.
Hatásidő: Egy utántöltő akár 60 napig is kitart a használati beállításoktól és a spray adagolási gyakoriságától függően.
Ez a légfrissítő utántöltő különösen alkalmas azok számára, akik szeretik a rózsa klasszikus, romantikus illatát, és egy elegáns, illatos környezetet szeretnének fenntartani.
GHS piktogram:

Figyelmeztetés: Veszély
Figyelmeztető mondatok: H222 Rendkívül tűzveszélyes aeroszol, H229 Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet 
Kiszerelés: 260 ml / flakon, 6 flakon / karton
Légfrissítő spray utántöltő 260 ml Garden virágcsokor termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Katalóguskód: 58426


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Légfrissítő spray utántöltő 260 ml Garden virágcsokor" című hirdetést látja. (fent)