Betöltés...

Fém fatároló kiegészítőkkel, 30 kg terhelhetőséggel, 30×40×73 cm, fekete színben

Ár: 16.990 Ft

Fém fatároló kiegészítőkkel, 30 kg terhelhetőséggel, 30×40×73 cm, fekete színben 



Ez a készlet tartalmazza a kandallók és tűzhelyek üzemeltetéséhez szükséges összes elemet; fogót, hamulapátot, seprűt és piszkavasat, így a készlet széleskörűen felhasználható és minden igényt kielégít. A piszkavas az égő fa, szén vagy brikett egyenletes elosztására, valamint a rostély tisztítására szolgál a jobb levegőáramlás érdekében. Ugyanezt a funkciót tölti be a csipesz is, amely ezen felül az égő fa- vagy széndarabok mozgatására szolgál. Ez különösen akkor fontos, ha azok kiesnek a tűztérből, és azonnal el kell távolítani őket a padlóról. A hamulapát és a seprű, a tűzhely alapos tisztításához elengedhetetlenek. Segítségükkel nemcsak a hamu, hanem az el nem égett maradék is eltávolítható. A tartozékok speciális akasztókkal vannak ellátva, hogy az állványon lévő kampókon tárolhatók legyenek.


Az kétpolcos állvány felső szintje 4 rúdból áll, melyen fát tárolhatunk, míg az alsó polcteljesen sík felületű rajta kiegészítőket, például gyújtóst, gyufát, öngyújtót stb. tárolhatunk. Az, hogy a polc nem lyukacsos, lehetővé teszi a tároló könnyű tisztán tartását, mivel megakadályozza, hogy a felső polcról szilánkok, fakéregdarabok vagy egyéb szennyeződések hulljanak ki a padlóra.


Az állvány a kiegészítőkkel együtt rozsdamentes acélból készült, ami hozzájárul a klasszikus, nyers megjelenéshez. A matt felületnek köszönhetően a karcolások kevésbé látszanak meg. Ezenkívül a kisebb szennyeződések és a tűznek való közvetlen kitettség okozta enyhe elszíneződések sem láthatók. A klasszikus fekete szín elegánsan mutat bármilyen enteriőrrel.


A teljes egység összeszereléséhez szükséges összes alkatrész a csomagban található, és az egész művelet nem igényel komolyabb műszaki ismereteket. Az összeszerelés mindössze néhány percet vesz igénybe. A készlet beltéren és kültéren egyaránt használható.


Tulajdonságok: 




Klasszikus megjelenés
Praktikus kiegészítőkészlet
Könnyű tisztíthatóság
Bel- és kültéren is használható
Anyag: acél
Szín: fekete
Maximális terhelés: 30kg
Méretek: 30×40×73 cm
Súly: 7,80 kg


A csomag tartalma:



Fatároló állvány
1 db fogó
1 db hamulapát
1 db seprű
1 db horgos piszkavas




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.14
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Fém fatároló kiegészítőkkel, 30 kg terhelhetőséggel, 30×40×73 cm, fekete színben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP