Betöltés...

LCD hő és páratartalom mérő

Ár: 2.490 Ft

LCD hő és páratartalom mérő, mosolygós és szomorú arc a hőmérséklet és páratartalom alapján

Otthonának páratartalma és hőmérséklete hatással van hangulatára és egészségére is. Ezért olyan fontos, hogy reagáljon a négy fal között zajló változásokra. Ilyenkor jön jól egy higrométer!
A higrométer méri az adott helyiségben uralkodó páratartalmat. A páratartalom legkedvezőbb és legegészségesebb tartománya 40-60% , ezért is nagyon fontos a páratartalom szabályozása, esetleg emelése vagy csökkentése.
A túl sok vagy túl kevés páratartalom hatással van a bútorokra, a ruhákra és a padlóra is. A nedvességgel szemben kevésbé ellenálló anyagok, különösen a fa, kedvezőtlen körülmények között összezsugorodhat vagy megduzzadhat. Ezért a dolgai megfelelő karbantartása érdekében különösen fontos odafigyelni a pára szintjére.
A páratartalom méréséhez helyezze a higrométert a kiválasztott helyiségbe, és várja meg az első leolvasást. A legpontosabb mérés érdekében nem szabad elfelejteni, hogy a készüléket ne helyezze kályha vagy radiátor közelébe.
A higrométer opció mellett a készülék a helyiség hőmérsékletét is méri. Ez lehetővé teszi, hogy pontosan mérje az otthoni körülményeket. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy nem kockáztatja egészségét.
A készülék kellő körültekintéssel készült. Minden felhasznált anyag kiváló minőségű, ami biztosítja a hosszú távú használatot. A beépített érzékelők pedig tökéletesen mérik a levegő páratartalmát és hőmérsékletét egyaránt.

Technikai paraméterek:

Hőmérséklet mérési tartomány: -50°C - 70°C
Mérési pontosság: 1°C
Kijelzési pontosság: 0,1°C
Páratartalom mérési tartomány: 10% - 90%
Páratartalom mérési pontosság: 5%
Páratartalom megjelenítési pontosság: 1%
Tápellátás: 1 x CR2032 elem

Méretek:

Higrométer: 4,3 cm x 4,3 cm x 1,3 cm







Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.12
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "LCD hő és páratartalom mérő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: