Betöltés...

Modern 4 karos fém fürdőszobai törölközőtartó - ezüst színű

Ár: 7.190 Ft

Modern 4 karos fém fürdőszobai törölközőtartó - ezüst színű



Az ezüst színű LOFT törölközőtartót modern, elegáns megjelenés jellemzi, amely tökéletesen illeszkedik bármely belső térbe, stílusos karaktert kölcsönözve annak. Sima, matt felülete nemcsak fényűzően hat, de könnyen tisztán is tartható, így az akasztó hosszú ideig megőrzi esztétikus megjelenését. A kiváló minőségű fémből készült fogas rendkívül tartós és ellenálló a sérülésekkel szemben, ami garantálja a hosszú élettartamát, még intenzív használat mellett is.


A törölközőtartó négy szegmensből áll , amelyek közül mindegyik egy-egy karral van ellátva, amely 2,5 kg terhelést képes elviselni , ami lehetővé teszi, hogy több törölközőt, ruhát vagy más tárgyat rendezzen egy helyre. Mindegyik kar önállóan 360 fokban elforgatható , ami lehetővé teszi a szegmensek pozíciójának egyszerű és gyors megváltoztatását , az aktuális igényekhez igazítva az akasztót. A karok 8 cm távolságra vannak egymástól , ami megfelelő helyet biztosít a felakasztott tárgyak között, megakadályozva azok összeérését és megkönnyítve a hozzáférést.

BIZTONSÁGOS ÉS STABIL HASZNÁLAT - az akasztó minden karja domború kupakkal van ellátva, amely biztonsági funkciót tölt be, megvédi a törölközőket vagy más felakasztott tárgyakat attól, hogy lecsússzanak az akasztóról. Ezáltal az akasztó nemcsak praktikussá, hanem biztonságossá is teszi a használatát, ami különösen fontos a nehezebb vagy csúszós anyagok esetében. A készletben található négy csavar segítségével történő szilárd rögzítés garantálja az akasztó stabilitását, és a terhelést a fal nagyobb felületén osztja el , ami megakadályozza a rögzítési felület sérülését .


Rejtett rögzítés és könnyen tisztán tartható - a rejtett rögzítés innovatív megoldása miatt a fogas kivételesen esztétikusan néz ki , látható csavarok vagy rögzítő konzolok nélkül. Ez nem csak a termék vizuális értékét növeli , hanem megkönnyíti a tisztítást is, mivel megszünteti a nehezen hozzáférhető helyeket, ahol a szennyeződések felhalmozódhatnak. A rejtett rögzítés jelentősen javítja az akasztó esztétikáját , így elegáns és diszkrét kiegészítője a fürdőszobának, előszobának vagy gardróbszekrénynek.


SPECIFIKÁCIÓ:

szín: ezüst színű
anyag: acél
maximális terhelés: 4 x 2,5 kg
helyek száma: 4
rögzítési mód: csapokkal
méretek: 43 x 35 cm
súly: 0,414 kg
súly csomagban: 0,613 kg
 

Csomag tartalma:

- törölközőtartó
- rögzítőcsavarok
- imbuszkulcs


A négy független karral ellátott ezüst színű kabátállvány sokoldalú és funkcionális megoldás, amely a lakás különböző helyein használható. A ruhatartó tökéletes a fürdőszobában a fürdőlepedők, kéztörlők és egyéb kiegészítők, például fürdőköpenyek tárolására. A forgatható karok gyors szárítást tesznek lehetővé, mivel kihajthatók a nagyobb légkeringés érdekében. A konyhában használható mosogatórongyok, sütőkesztyűk vagy más textíliák felakasztására, amelyeknek mindig kéznél kell lenniük. A különálló karoknak köszönhetően minden tárgynak megvan a maga helye, ami megkönnyíti a munka megszervezését. Az előszobában könnyű felsőruházat, sapkák, sálak vagy kézitáskák felakasztására használható. A gardróbban vagy a hálószobában használható övek, sálak, ékszerek vagy más, gondos tárolást igénylő kiegészítők rendszerezésére.



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Modern 4 karos fém fürdőszobai törölközőtartó - ezüst színű" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: