Betöltés...

Digitális fogyasztásmérő, wattmérő LCD kijelzővel, költségszámlálóval

Ár: 4.290 Ft

Digitális fogyasztásmérő, wattmérő LCD kijelzővel, költségszámlálóval 



A fogyasztásmérő lehetővé teszi, hogy pontosan mérje otthona energiafogyasztását. Ennek köszönhetően könnyen ellenőrizheti, hogy mely eszközök fogyasztják a legtöbb energiát, így kiküszöbölheti a felesleges "áramfalókat". Az energiafogyasztás optimalizálásával csökkentheti villanyszámláját, mely segít takarékoskodni a háztartási kiadásokban. A digitális mérő lehetővé teszi, hogy reálisan kiszámítsa az energiafogyasztás költségeit; ha 1 kWh árat állít be, a termék folyamatosan kiszámítja az elfogyasztott energia költségét.


A készülék nagy, jól látható kijelzővel szerelt, amely lehetővé teszi az olyan adatok pontos leolvasását, mint: feszültség, áram, frekvencia, teljesítmény, minimális teljesítmény, maximális teljesítmény, jelenlegi teljesítmény, felhasznált energia és fogyasztási költségek (1 kWh költségének megadása után).


A készülék rendelkezik a maximális teljesítményküszöb programozásának lehetőségével, így túltöltési riasztással. Az eszköz 4 jól olvasható és egyértelmű
gombbal szerelt, lehetővé téve a gyors és kényelmes navigációt a mérő beállításaiban.


Tulajdonságok: 




Feszültség: 230 V / 50 Hz
Üzemi áramerősség: max. 16 A
Maximális terhelési teljesítmény: 3680 W
Időkijelzés: 0 másodperc - 9999 nap
Teljesítménykijelző: 0-9999 W
Feszültségkijelzés: 0-9999 V
Frekvencia kijelzés: 0-9999 Hz
Méretek: 15×7,5×8 cm
Súly: 0,24 kg


A csomag tartalma:



1 db digitális fogyasztásmérő




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Digitális fogyasztásmérő, wattmérő LCD kijelzővel, költségszámlálóval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP