Betöltés...

Hidraulikus ajtóbehúzó, karos ajtócsillapító, megfordítható, 35-60 kg, 600-1000 mm, fekete

Ár: 5.690 Ft

Hidraulikus ajtóbehúzó, karos ajtócsillapító, megfordítható, 35-60 kg, 600-1000 mm, fekete 



Ajtóbehúzó felszerelésével kényelmesebbé és csendesebbé tehetők az ajtók. Ez egy önműködő, teljesen mechanikus berendezés, sem elektromos áramra, sem egyéb külső eszközre nincs szükség a használatához. Segítéségével az ajtó a kinyitást követően automatikusan bezáródik. Igény szerint állítható a csukódás sebessége, továbbá a záródási szakasz végén az ajtóbehúzás koppanásmentessé tehető.


Az ajtó a záródási fázis végén lelassulhat vagy felgyorsulhat. Beállítható például, hogy ha távozunk, az ajtó a végső szakaszban gyorsan záródjon, vagy éppen ellenkezőleg, lassan. Ez különösen hasznos az idősek, a fogyatékkal élők és a gyermekek számára, ezzel az eszközzel az ajtó nyitása és zárása igény szerint állítható.


Kitűnő választás lehet olyan helyiségekbe, ahol fontos szempont a biztonság, és a zárt ajtók, így kifejezetten ajánljuk irodákba is. Energiamegtakarítás és komfortérzet céljából is indokolt a készülék használata, hiszen mindig gondoskodik az ajtók zárt állapotáról, így fűtött, vagy hűtött termek esetén az ajtónyitással járó levegő cserélődés a minimumra csökkenthető. Az ajtócsukó időjárásálló, ezért a maximum 60 kg súlyú külső ajtókon is gond nélkül
használható. Ellenáll az alacsony hőmérsékletnek, akár -25°C-ig.


Az ajtózáró eszköz rendkívül praktikus, megkönnyíti a már meglévő ajtó használatát anélkül, hogy új ajtó vásárlásának magas költségei merülnének fel, egyszerűen csak a már működő ajtóra kell szerelni. Az ajtócsapódások megszűnése meghosszabbítja az ajtók élettartamát is.


A termék univerzális, jobb és bal szárnyas ajtókhoz egyaránt használható. Az állítócsavar balra fordításával a sebesség növelhető, jobbra fordításával pedig csökkenthető.


Tulajdonságok: 




Univerzális: használható jobb- és balszárnyas ajtókhoz is
Rozsdamentes szerkezet
Anyag: alumínium
Szín: fekete
Hőmérséklet: -25°C-ig
Távolság: 600-1000 mm
Maximális ajtósúly: 35-60 kg
Helyes zárási gyakoriság: 10 s
Méretek: 17,5×24 cm
A készlet súlya: 1,04 kg


A csomag tartalma:



1 db ajtózáró
1 db szerelékkészlet




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Hidraulikus ajtóbehúzó, karos ajtócsillapító, megfordítható, 35-60 kg, 600-1000 mm, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP