Betöltés...

Ajtóra akasztható szemetes - 24 x 16 x 26 cm

Ár: 2.950 Ft

Ajtóra akasztható szemetes - 24 x 16 x 26 cm

Az akasztható szemetesek praktikusan használhatóak konyhában és fürdőszobában vagy akár autóban is. A legtöbb bútor ajtajára belülről és kívülről is rögzíthető, így mindig kéznél van a hulladékgyűjtő. A szemetes alul és felül is kihajtható, így a kapacitás könnyedén bővíthető. A széles szájrésznek köszönhetően könnyen beleseperhető a főzés során keletkezett hulladék. Az eszköz teteje levehető és cserélhető benne a szemeteszacskó. Használaton kívül összezárt állapotban is tárolhatja. (A szemeteszsák nem része a csomagnak.)
A legtöbb szekrényajtóra, fiókra rögzíthető kívülről és belülről isKönnyen telepíthetőAkár szabadon álló szemetesként is használható a beépített lábaknak köszönhetőenBővíthető alsó és felső részEgyszerűen cserélhető szemeteszsák

Mérete: 16 x 24 x 26 mm
Anyaga: Műanyag + gumi
Szín: Fehér

Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Ajtóra akasztható szemetes - 24 x 16 x 26 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: