Betöltés...

Blow vezeték nélküli meteorológiai állomás színes LCD kijelzővel

Ár: 12.990 Ft

Blow vezeték nélküli meteorológiai állomás színes LCD kijelzővel
A vezeték nélküli meteorológiai állomás kiváló eszköz az időjárási viszonyok megfigyelésére. Ennek köszönhetően könnyedén ellenőrizheti a belső és külső hőmérsékletet, a helyiség páratartalmát, és rövid időjárás-előrejelzést kaphat a légnyomás alapján. Ezen kívül az állomás megjeleníti az aktuális időt, dátumot, holdfázist, és megjegyzi a maximális és minimum hőmérsékleti értékeket. A mellékelt tápegységgel vagy három AAA elemmel tudja táplálni.
Érzékelő mellékelveAkár 2 tápegység opcióIntuitív és egyszerű kezelésIdőjárás előrejelzésHőmérséklet, páratartalom és nyomás méréseMegjeleníti a Hold fázisaitDátum és óraÁtlátszó LED kijelzőKompakt méretekFelakasztható a falra, vagy a mellékelt lábnak köszönhetően asztalra is helyezhetiA mértékegység kiválasztása Önön múlik, az állomás hőmérsékleti eredményeket °C-ban és °F-ben, nyomásértékeket hPai-ban és nHg-ben tud adni.A meteorológiai állomás jellemzői:
BarométerIdőjárás-jelentésA Hold fázisát mutatjaKülső hőmérsékletBelső hőmérsékletIdőDátumBelső páratartalomLegmagasabb legalacsonyabb hőmérsékletAkár 2 tápellátási mód!Használhatjuk helyhez kötötten, mert beépített bemenettel rendelkezik a készletben található tápegységhez, de vezeték nélkül is, mert AAA elemekkel tudjuk táplálni (nem tartozék)
Időjárás-előrejelzésA Blow Station az aktuális barometrikus mérések alapján mutatja meg az időjárás-előrejelzést.
HoldfázisokA BLOW meteorológiai állomás a Hold aktuális fázisait mutatja. Legyen naprakész a Holddal - ez a funkció hasznos a csillagászat rajongóinak, vagy azoknak, akik szeretnének alkalmazkodni műholdunk tevékenységéhez.
Külső és belső hőmérsékletAz állomáson belüli érzékelő a ház hőmérsékletét, a készletben található kiegészítő külső érzékelő pedig azt, hogy mi történik kint.
Az érzékelőnek köszönhetően két helyiségben is ellenőrizhetjük a hőmérsékletet.
Bárhol elhelyezhetőA mellékelt állványnak köszönhetően otthonában bárhol elhelyezheti állomását, és biztosan illeszkedik bármilyen belső térbe.
Az állomások a beépített átjárónak köszönhetően a falra is felszerelhetők.
Tiszta kijelzőA nagy és áttekinthető kijelző lehetővé teszi a termék egyszerű használatát és az időjárási adatok problémamentes leolvasását.
Vigyázzon egészségéreA helyiség levegő páratartalma és hőmérséklete nagyon nagy hatással van egészségünkre -sem a túl alacsony, sem a túl magas szint nem előnyös az ember számára. Túl sok benne hozzájárul a gombák és a penészgombák szaporodásához, ami növeli a megbetegedések vagy a rosszabb közérzet kockázatát. A túl száraz levegő pedig a bőr és a nyálkahártyák kiszáradásához vezet, ami kiszáradáshoz vezethet, és növeli a kapcsolódó betegségek kockázatát. A BLOW termo-higrométerrel bármikor ellenőrizheti, hogy a helyiség levegőminősége megfelelő-e az Ön szervezetének.
Specifikáció:
Belső hőmérséklet: 0°C és +50°C közöttKülső hőmérséklet: -40°C és 60°C közöttBeltéri páratartalom: 25-90%Barométer tartomány: 850-1050 hPaNyomás mértékegységei: hPa/inHg, alapértelmezett: hPaAz érzékelők maximális száma: 3Tápellátás: 3x 1,5 V AAA, AC 230 V / DC 5 V, 300 mAÉrzékelő tápegység: 2x 1,5V AAA
A készlet tartalma:
Meteorológiai állomásokÉrzékelőTöltő






Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Blow vezeték nélküli meteorológiai állomás színes LCD kijelzővel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: