Betöltés...

Kulcsra zárható fekete acél pénzkazetta rekeszekkel – értékek, dokumentumok és aprópénz biztonságos tárolására (BB-1216)

Ár: 9.990 Ft

Ez a kulcsra zárható fekete acél pénzkazetta tökéletes választás mindazok számára, akik biztonságosan szeretnék tárolni értékeiket, pénzüket vagy fontos dokumentumaikat. A pénzkazetta préselt és lakkozott acéllemezből készült, amely tartósságot és hosszú élettartamot biztosít, miközben stílusos, modern megjelenést kölcsönöz. A strapabíró konstrukció ellenáll a külső sérüléseknek, így nyugalmat ad, hogy értékei mindig biztonságban lesznek. A fedél két erős, külső csuklópántra van szerelve, amelyek biztosítják a stabil nyitást és zárást. A krómozott fogantyú nemcsak elegáns, de praktikus is, mivel lehetővé teszi a kazetták egymásra helyezését. Ez a tulajdonság különösen hasznos lehet, ha több kazettát szeretne rendszerezni és helyet megtakarítani. A belső tér intelligens kialakítást kapott. A pénzkazetta egy eltávolítható felső résszel rendelkezik, amely alatt egy rejtett tárolóhely található. Itt biztonságosan elrejtheti a bankjegyeket, fontos iratokat vagy más értékes tárgyakat. Ez a funkció további biztonságot nyújt, ha egy kicsit több diszkrécióra van szükség. A kazetta egy szabadalmaztatott kulcsos zárral van ellátva, amely magas szintű védelmet biztosít az illetéktelen hozzáférés ellen. A készlet 2 egyedi kulcsot tartalmaz, amelyek csak az adott kazettához illeszkednek, így biztos lehet benne, hogy az Ön értékei teljes mértékben védettek. Főbb jellemzők: Szín : elegáns fekete Anyag : préselt, lakkozott acéllemez a maximális tartósságért Külső méretek : 30 x 24 x 9 cm, ideális méret otthoni vagy irodai használatra Súly : könnyű, mindössze 900 g, mégis masszív és erős Zár : szabadalmaztatott kulcsos zár, amelyhez 2 egyedi kulcs tartozik Rejtett tárolóhely : eltávolítható felső résszel a diszkrét tároláshoz Praktikus fogantyú : krómozott fogantyú a könnyű szállításhoz és kazetták egymásra helyezéséhez Ez a pénzkazetta ideális választás mindenki számára, aki biztonságosan és rendezett módon szeretné tárolni értékeit, akár otthon, akár az irodában.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Kulcsra zárható fekete acél pénzkazetta rekeszekkel – értékek, dokumentumok és aprópénz biztonságos tárolására (BB-1216)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: