Betöltés...

Memóriahabos párna, nyakpárna, relaxpárna gélbetéttel, cipzáras huzattal, 35×55 cm, fehér

Ár: 5.690 Ft

Memóriahabos párna, nyakpárna, relaxpárna gélbetéttel, cipzáras huzattal, 35×55 cm, fehér 



A memóriahabos párna hűsítő gélbetéttel egy speciális párnatípus, amelyet úgy terveztek, hogy alvás közben támogatást és optimális pozíciót biztosítson a nyaknak és a gerincnek, valamint segítséget nyújtson álmatlanság ellen. Alakja és kialakítása a nyak természetes, anatómiai görbületéhez igazodik, biztosítva az egyenletes nyomáseloszlást, megelőzve a fájdalmat és a feszültséget, javítja a helyes testtartást.


A párna memóriahabból készül, amely tökéletesen alkalmazkodik a test anatómiájához. A fej, a nyak és a vállak kényelmes alátámasztását megteremtve csökkenti a nyomáspontokat alvás közben is.


Segít csökkenteni a horkolást, valamint az álmatlanságot, biztosítja a gerinc helyes helyzetét fekvés és alvás közben. A memóriahabból és a hűsítő gélbetétből álló szerkezet különösen jó szellőzést, megfelelő hőelosztást és jó nedvességelvezetést biztosít. A hálós huzat cipzáras, levehető és mosható.


Háton alváskor a párna speciális formája, biztonságosan hanyatt fordítja a fejet, ami segít a légutak tisztán tartásában és fenntartja a helyes alvási pozíciót.
Ez biztosítja a nyugodt és egészséges alvást.


Tulajdonságok: 




Szín: fehér
Anyag: memóriahab / hűtőgél
Cipzáras, mosható hálóborítás
Hűtőgél betét
Méretek: 54×34×10 cm
Súly: 1 kg


A csomag tartalma:



1 db memóriahabos párna
1 db huzat




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Memóriahabos párna, nyakpárna, relaxpárna gélbetéttel, cipzáras huzattal, 35×55 cm, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP