Betöltés...

Mosógél 3 liter (30 mosáshoz) színes ruhákhoz keratinnal Bingo

Ár: 2.987 Ft

A Bingo mosógél 3 liter color keratinnal egy speciális mosószer, amelyet színes ruhák mosására fejlesztettek ki, és keratin tartalmával kíméli a ruhák szöveteit. 


Kiszerelés: 3 liter
Különlegesség: Keratin tartalmú, amely segít megvédeni és ápolni a ruhák szálait, ezáltal hosszabb élettartamot biztosítva számukra.
Felhasználás: Színes ruhák mosásához. A termék célja, hogy a színek élénkek maradjanak a mosások során, miközben hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket.
Illat: Általában friss, kellemes illattal rendelkezik.
Használati utasítás: A javasolt mennyiséget öntse a mosógép adagolójába vagy közvetlenül a dobba. Általában 100 ml elegendő egy teljes mosási ciklushoz, de ez függ a ruhák szennyezettségétől és a víz keménységétől.


A keratin összetevő segíti a textíliák rugalmasságának megőrzését, és kíméletesen tisztítja a szöveteket, megakadályozva azok károsodását.

Kiszerelés: 3 liter / kanna,  6 kanna / karton

Mosógél 3 liter (30 mosáshoz) színes ruhákhoz keratinnal Bingo termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Katalóguskód: 58526



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.17
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Mosógél 3 liter (30 mosáshoz) színes ruhákhoz keratinnal Bingo" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: