Betöltés...

Törlőkendő általános 3 db/csomag Reál/Hewa

Ár: 242 Ft

Az Általános törlőkendő Reál 3 db/csomag egy praktikus választás azok számára, akik költséghatékony és egyszerű megoldást keresnek a mindennapi tisztítási feladatokhoz. 



Csomagolás: A csomag 3 darab törlőkendőt tartalmaz, ami ideális kisebb háztartások vagy irodai használatra. A több darabos csomag segít biztosítani, hogy mindig rendelkezésre álljon egy tiszta kendő.


Anyag: A törlőkendők általában kevertszálas vagy egyszerűbb anyagból készülnek, amelyek jó nedvszívó képességgel rendelkeznek. Az anyag típusa és minősége a gyártótól függően változhat, de általában elegendő a napi tisztítási feladatokhoz.


Méretek: A pontos méret a termék leírásától függően eltérhet, de általában a törlőkendők standard méretűek, ami sokoldalú felhasználást tesz lehetővé. Ezek a méretek jól használhatók különféle felületeken, mint például konyhai pultok, asztalok, bútorok, és egyéb sima felületek.


Felhasználási területek: A Reál törlőkendők ideálisak napi szintű takarításhoz, például por törlésére, foltok eltávolítására és nedvesség felszívására. Használhatók szárazon és nedvesen is, attól függően, hogy milyen feladathoz szükségesek.


Kényelem és hatékonyság: A kendők könnyen kezelhetők és használhatók, és hatékonyan eltávolítják a szennyeződéseket anélkül, hogy maradékot hagynának a felületeken. Az anyaguk biztosítja a megfelelő nedvszívó képességet és tartósságot.


Újrafelhasználhatóság: A törlőkendők többszöri használatra is alkalmasak, és a mosógépben moshatók, ami egyszerűsíti a karbantartást és hosszabb élettartamot biztosít. A rendszeres mosás segít megőrizni a kendők tisztító képességét.


Gazdaságos megoldás: Az 3 darabos csomag költséghatékony megoldást kínál, és ideális azok számára, akik gyakran használják a törlőkendőket, de nem szeretnének nagyobb költségekbe bonyolódni. 


Méret: 36 x 36 cm



Az Általános törlőkendő Reál 3 db/csomag egy praktikus és gazdaságos választás a mindennapi takarításhoz. Az egyszerű anyag és a három darabos csomag lehetővé teszi a gyakori használatot, miközben biztosítja, hogy mindig legyen kéznél egy tiszta kendő a különböző feladatokhoz.

Kiszerelés: 3 darab / csomag, 20 csomag / karton

Katalóguskód: 55737



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.17
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Törlőkendő általános 3 db/csomag Reál/Hewa" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: