Betöltés...

Felmosó szett mikroszálas_Supermocio Set Vileda_F1532V

Ár: 10.568 Ft

A Supermocio 3Action felmosó fej három eltérő színű és típusú szálat tartalmaz a még ragyogóbb tisztaságért: a fejen fent található piros részek az odaszáradt szennyeződések eltávolításában segítenek, a kék részek a mikroszálnak köszönhetően kiváló nedvszívóképességgel bírnak és a zsíros foltokat is felszedik, míg a 3D-s piros pontok a hajszálakat és az apró szennyeződéseket ragadják magukhoz. 


Hármas erő a könnyebb tisztításért: A Supermocio 3Action XL az egyetlen felmosó, mely 3 különböző anyagból készült, és segít az odaszáradt foltok, a zsíros  szennyeződések és a hajszálat eltávolításában is.
Minden padlóra ideális: Tökéletes megoldás a konyhák és fürdőszobák tisztítására, ahol a hajszálak, a morzsák és a zsíros szennyeződések leginkább  előfordulhatnak.  
Citrom formájú csatlakozó: A különleges citrom formájú csatlakozójának köszönhetően a felmosó fej a legnehezebben elérhető sarkokat is megtisztítja. Az XL szélességű felület miatt pedig egyszerre nagyobb területet tud tisztítani.


Katalóguskód: 42205



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.11
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Felmosó szett mikroszálas_Supermocio Set Vileda_F1532V" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: