Betöltés...

Folyékony súrolószer 500 ml Jet Active Kiehl

Ár: 4.287 Ft

Kiehl Jet Active egy speciális, folyékony súrolószer, amelyet kemény felületek, például padlók, konyhai felületek és fürdőszobai csempék tisztítására terveztek. Ez a termék kiválóan alkalmas a makacs szennyeződések és lerakódások eltávolítására, anélkül, hogy károsítaná a felületet.


Karcolás nélkül eltávolítja a makacs és beszáradt szennyeződéseket sima felületekről és tárgyakról
Erős tisztító és polírozó teljesítmény a mikrocsiszoló anyagoknak köszönhetően
Mész- és vízkőlerakódások, valamint az állati vagy növényi eredetű zsír- illetve olajszennyeződések eltávolítására is használható
Üvegkerámia főzőlapokon is használható
Eltávolítja a porcelán fémkopását
Parfüm és színezék mentes
Az európai környezetvédelmi jellel kitüntetve
Megújuló, növényi eredetű alapanyagokat tartalmaz


Felhasználási terület: Felhasználható sav- és vízálló felületeken és tárgyakon, mint pl. rozsdamentes acél, üveg, kerámia, sárgaréz, réz, króm. Saválló műanyagok tisztítására is felhasználható. Nem használható magasfényű vagy lakkozott felületeken.

Felhasználás: Az első felhasználás előtt teszteljük le a szert egy kevésbé szembetűnő részen. Felhasználás előtt jól rázzuk fel a terméket!

Napi takarítás (felülettisztítás): A terméket hígítatlanul egy nedves kendőre vagy szivacsra öntjük és lesúroljuk illetve polírozzuk vele a tisztítandó felületet. A maradékokat tiszta vízzel öblítjük le. Végezetül szárazra töröljük. Anyagszükséglet : 5,0 ml/m². A felületeket és konyhai gépeket, melyek közvetlenül érintkeznek élelmiszerekkel, alaposan ivóvízzel le kell öblíteni.

Összetevők (a 648/2004/EK alapján): Nem ionos tenzidek < 5 %, csiszolószer, szerves savak, tartósítószerek (Phenoxyethanol). pH-érték (koncentrátum): kb. 3

Kiszerelés: 500 ml / flakon (12 flakon / karton)

Folyékony súrolószer 500 ml Jet Active Kiehl termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Katalóguskód: 57548



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.06
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Folyékony súrolószer 500 ml Jet Active Kiehl" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: