Betöltés...

Törlőkendő mikroszálas Micro Glass 1 db/csomag Bonus_B477

Ár: 496 Ft

A Bonus B477 mikroszálas törlőkendő (Micro Glass) egy kiváló minőségű tisztítókendő, amely különféle háztartási és ipari tisztítási feladatokhoz készült. 

Termékjellemzők:


Anyag: Mikroszálas anyag, amely finom szálainak köszönhetően hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket anélkül, hogy karcolásokat okozna a felületeken. 250 g/m2, 80% poliészter 20% poliamid
Csomagolás: Egy darabos csomagolásban kapható.
Felhasználás: Ideális különféle felületek, például üveg, tükör, rozsdamentes acél, fa, műanyag és egyéb anyagok tisztítására.
Nedvszívóképesség: Kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik, így gyorsan és hatékonyan szívja fel a folyadékokat.
Méret: A kendő mérete lehetővé teszi a könnyű használatot, kényelmesen illeszkedik a kézbe és nagyobb felületeket is gyorsan tisztíthatunk vele. 35 x 35 cm (h x sz)


Előnyök


Hatékonyság: A mikroszálas szerkezet lehetővé teszi, hogy a kendő mélyen behatoljon a felületek pórusaiba, így alapos tisztítást biztosít.
Kíméletesség: Nem karcolja a felületeket, ezért érzékenyebb anyagokhoz is biztonságosan használható.
Könnyen tisztítható: A kendő mosható, így hosszú ideig használható, fenntartva a tisztítási képességeit.
Környezetbarát: Mivel többször használható, csökkenti a hulladék mennyiségét a hagyományos, egyszer használatos törlőkendőkhöz képest. 


Kiszerelés: 1 db / csomag

Katalóguskód: 58410



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.05
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Törlőkendő mikroszálas Micro Glass 1 db/csomag Bonus_B477" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: