Betöltés...

Hordozható gardrób, szövet ruhásszekrény, ruhatároló, 14 polcos, 170 x 170 cm - fekete

Ár: 13.990 Ft

Hordozható gardrób, szövet ruhásszekrény, ruhatároló, 14 polcos, 170 x 170 cm - fekete



PRAKTIKUS XXL MÉRETBEN - a textilszekrények nagyon praktikusak, mert elegendő helyet biztosítanak a ruhák és egyéb textiláruk tárolására. Ezenkívül megkönnyítik a rendszerezést és a rend fenntartását.
Helyet takarít meg - a textil szekrény nagyszerű megoldás azoknak, akiknek kevés helyük van, vagy ideiglenes bútordarabra van szükségük otthon. A textilszekrény könnyű és különböző helyiségekhez igazítható. 14 polccal rendelkezik - 5 mindkét oldalon és 4 középen, valamint 2 akasztósínnel.
MOBIL - a textilszekrény egyik nagy előnye a mobilitás. Könnyű, így könnyen áthelyezhető egyik helyről a másikra , ami hasznos, ha meg akarja változtatni a szoba elrendezését vagy új lakóhelyre költözik.



EGYSZERŰ SZERELÉS - a gardróbszekrény egyes elemei nagyon könnyen összeszerelhetők és szétszerelhetők. Nem igényelnek bonyolult szerszámokat vagy készségeket, ami azt jelenti, hogy gyorsan és egyszerűen felszerelhető bármelyik helyiségben. Egyszerűen csak csatlakoztassa a csatlakozókat a csövekhez, és helyezze a szövetet az előkészített keretre.


Adatok:



szín: fekete
külső anyag: nem szőtt szövet, szerkezet: vas, polcok: nem szőtt szövet
polcok száma: 14
ajtók száma: 3
akasztórudak száma: 2
maximális terhelés: 40 kg
méretek: Méret: 170 x 42 x 170 cm
súly: 4 kg
csomagolt súly: 4,550 kg


Csomag tartalma:



fémcsövek

műanyag csatlakozók
anyag
14 szövetpolc


A textilszekrény könnyű anyagokból készül, és ruhák és egyéb tárgyak tárolására szolgál olyan helyeken, ahol nincs hagyományos, állandó szekrény, vagy amikor ideiglenes megoldásra van szükség. A szekrény legnagyobb előnye a gyors összecsukhatóság és a könnyűsége. Ezenkívül cipzárral rögzíthető, és megvédi a ruhákat pl. a portól, nedvességtől és szagoktól. A szövet ruhásszekrény kényelmes és gazdaságos megoldás, amelyet akkor lehet használni, amikor szükség van rá, majd kényelmesen összecsukható és tárolható, amikor már nincs rá szükség.



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.05
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Hordozható gardrób, szövet ruhásszekrény, ruhatároló, 14 polcos, 170 x 170 cm - fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: