Betöltés...

Hammersmith Aquaclean Deluxe multifunkciós tisztítórendszer

Ár: 17.990 Ft

Hammersmith Aquaclean Deluxe multifunkciós tisztítórendszer

Az Aquaclean Deluxe a zseniális all-in-one, multifunkciós tisztítórendszer, melyet a profik is használnak. Egyszerűen helyezze rá a kerti locsolócsőre, és már tisztíthat is! Az egészen a sörtékig vízzel ellátott kefével megtisztíthatja teraszát, kerti ösvényét vagy medencéjét. Mossa le ablakait a zseniális, vízvezető, mikroszálas kendővel ellátott ablakmosófejjel, a praktikus lehúzóéllel pedig varázsolja csillogóvá!
A szenzációs Hammersmith Aquaclean Deluxe-hoz fokozatmentesen kihúzható teleszkópos nyél is tartozik, mely nem kevesebb, mint 3 egész 6 tized méter hosszú! Ezzel a robusztus, könnyű teleszkópos nyéllel azonnal elérheti akár a magas, problémás és nehezen elérhető helyeket is, méghozzá könnyebben!A tisztítófejen található vízszóró ugyanis együtt mozog vele, és így ott marad, ahol szükség van rá -akár a magasban is! Mossa le ablakait, tisztítsa meg a tetőgerincet, szabadítsa meg erkélyét a pókhálóktól, és érjen el olyan helyeket is, melyeknek eddig csak nehezen fért a közelébe! Az Aquaclean Deluxe-szal a munka mostantól a földön és a levegőben egyaránt könnyebb lesz!Csomagtartalom

1 x kefe tisztítófej
1 x ablaktisztító fej mikroszálas kendővel és lehúzhatóval együtt
1 x tisztítószertartály csatlakozóval
1 x belső tömlő golyóscsappal és csatlakozóval
1 x szögadapter
1 x T-darab tömlővel
1 x teleszkópos fogantyú
1 x használati útmutató






Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.05
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Hammersmith Aquaclean Deluxe multifunkciós tisztítórendszer" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: