Betöltés...

Univerzális hálózati elosztó - 3 db konnektor, 3 db USB,

Ár: 4.490 Ft

7 az 1-ben intelligens USB-töltővel: 3 USB-port (5V/2,4A), 1 db Type-C és 3 AC aljzat. Az USB-vel ellátott elosztó akár 7 eszközt is csatlakoztathat egyidejűleg, minden irányban, anélkül, hogy a dugó nagy akadálya lenne. Optimalizált töltést biztosít USB-eszközökre intelligens IC technológiával, portonként akár 2,1 A-ig.
Kiemelkedő biztonság: A LED-jelzővel ellátott be-/kikapcsolóval és egy piros elosztókapcsolóval az összes konnektor be- és kikapcsolható. Az 1250 W-os váltóáramú csatlakozóaljzat, a túlterhelés elleni védelem és az USB elosztók feszültségvédelme minden eszköz biztonságát garantálja.
Teljes védelem: A 100%-os tisztaságú rézhuzal hosszabbító kábel kiváló hőelvezetést és nagy vezetőképességet biztosít. A fejlett polikarbonát égésgátló anyagból készült héj akár 1382℉ (600°C) hőmérsékletet is képes ellenállni.
Hordozható és helytakarékos: A kocka kompakt kialakítása ideálissá teszi otthoni irodába vagy utazáshoz. A derékszögű lapos dugó elérhetővé teszi a többi aljzatot, csökkenti a rendetlenséget és helyet takarít meg. És hagyja a bútorokat a falhoz tolva.

A kocka elosztó további 3 db hagyományos, konnektoros kimenettel is rendelkezik, amikbe bármilyen 220 V-os eszköz csatlakoztatható; összesen 4000W teljesítményfelvételig használható


Főbb jellemzők:
Hálózati elosztó
Egyszerre több elektromos készüléket tölthetsz
Gyors töltést tesz lehetővé
3 db konnektor aljzat, 3 db USB és 1 db Type-C csatlakozó
USB kimenet áramerősség: 2,4A / 5V
Type-C kimeneti áramerősség: 3A / 5VMaximum egyidejű teljesítmény átadás: 4000 W
Méret: 10x7,3x7,3 cm
https://www.gold-media.hu/produc...
Tulajdonságok
Település: I. kerület
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.08.23
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Univerzális hálózati elosztó - 3 db konnektor, 3 db USB," című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Gold Media