Betöltés...

Férfi sporttáska, vízálló utazótáska, 180 l kapacitással, vállpánttal, fekete

Ár: 7.490 Ft

Férfi sporttáska, vízálló utazótáska, 180 l kapacitással, vállpánttal, fekete 



Egy praktikus és sokoldalú táskát keres, amely tökéletes lesz a hosszú utazáshoz? Megtalálta! Ez a nagyméretű táska kényelmet és funkcionalitást biztosít Önnek, bárhová is utazik. Az utazótáska úgy lett tervezve, hogy praktikus, könnyű és kényelmes legyen.


Mérete 90×40×50 cm, kapacitása 180 literes, így ideális választás hosszú utazásokhoz vagy nagyobb tárgyak szállításához. Ezenkívül a merevített alja biztosítja a stabilitását, ami megkönnyíti a csomagolást és növeli a szállított tárgyak védelmét.


Tartós és vízálló anyagból készült, könnyű és könnyen tisztítható. Az erős varratok és a strapabíró cipzárak tartóssá és ellenállóvá teszik a sérülésekkel szemben. A táska egy nagy főrekesszel, az elején egy cipzáras zsebbel, valamint két nagy oldalsó hálós zsebbel rendelkezik.


A vállpánt 74 és 130 cm között állítható, ami tökéletes utazáskor, különösen akkor, ha sok csomagja van. A pánton gumiborítás található, amely megakadályozza, hogy
a jól megpakolt táska belevágjon a vállába.


Tulajdonságok: 




Szín: fekete
Anyag: oxford szövet, poliészter, PP, acél
Kapacitás: 180 liter
Vízálló kivitel
Kényelmes és funkcionális kialakítás
Állítható vállpánt
Vállpánt hossza: 74-130 cm
Méretek: 90 × 40 × 50 cm
Súly: 1,15 kg


A csomag tartalma:



1 db utazótáska
1 db vállpánt




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.08.21
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Férfi sporttáska, vízálló utazótáska, 180 l kapacitással, vállpánttal, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP