Betöltés...

Csomagtartó rendszerező autóba, tárolótáska hálós zsebbel, tépőzáras rögzítéssel, 12 literes, fekete

Ár: 3.490 Ft

Csomagtartó rendszerező autóba, tárolótáska hálós zsebbel, tépőzáras rögzítéssel, 12 literes, fekete 



A filcből készült csomagtartó rendszerező praktikus autós kiegészítő, amely segít rendben tartani a csomagtartó tartalmát, és védi annak belsejét. Az anyag tartós és szennyeződésálló, ezért ideális az ilyen típusú felhasználásra.


Számos funkcionális tulajdonságának és esztétikus megjelenésének köszönhetően a tároló olyan kiegészítő, amely nagyban megkönnyítheti az autó mindennapi használatát. Alkalmazása kiváló módja annak, hogy a csomagtartóban szállított dolgokat egy helyen és rendben tartsa.


A tároló nagy előnye a tépőzáras rögzítés. A táska teljes hosszában alulra és a hátuljára varrt erős tépőzár biztosítja, hogy a csomagtartóban a táska a kívánt helyén maradjon anélkül, hogy menet közben elmozdulna! Ráadásul a táska merevítéssel ellátott, stabilan tart, így a bepakolt táska áthelyezése is egyszerűvé válik.


Gondoskodtak arról, hogy az autós szervező megfeleljen a felhasználók különböző igényeinek. Egy nagy rekesszel rendelkezik a nagyobb tárgyak számára, mint például: tűzoltó készülék, elsősegélycsomag stb. Ezen kívül elöl hálós zsebbel van ellátva, amely tökéletes az olyan tárgyak tárolására, amelyeket gyorsan kéznél kell tartania, mint például térképek, zsebkendők vagy nedves, száradásra váró tárgyak.


Ennek a praktikus csomagtartó rendszerezőnek további előnye a hordozófogantyú. Ez egy nagyon kényelmes megoldás, mert így egy praktikus táskává alakul át, nem kell semmit átpakolnia egy másik táskába, amikor elhagyja az autót, egyszerűen csak kiveszi a csomagtartóból és már viheti is.


Tulajdonságok: 




Szín: fekete
Anyag: filc
Fogantyúval ellátott
Merevített kivitel
Rögzítés: tépőzár
Űrtartalom: 12 liter
Zsebek száma: 1
Méret: 26 × 14,5 × 33 cm
Súly: 0,17 kg


A csomag tartalma:



1 db autós tároló




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.08.21
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Csomagtartó rendszerező autóba, tárolótáska hálós zsebbel, tépőzáras rögzítéssel, 12 literes, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP