Betöltés...

Csomagtartó rendszerező autóba, tárolótáska hálós zsebekkel, tépőzáras rögzítéssel, 22 literes, fekete

Ár: 4.690 Ft

Csomagtartó rendszerező autóba, tárolótáska hálós zsebekkel, tépőzáras rögzítéssel, 22 literes, fekete 



A filcből készült csomagtartó rendszerező praktikus autós kiegészítő, amely segít rendben tartani a csomagtartó tartalmát, és védi annak belsejét. Az anyag tartós és szennyeződésálló, ezért ideális az ilyen típusú felhasználásra.


Számos funkcionális tulajdonságának és esztétikus megjelenésének köszönhetően a tároló olyan kiegészítő, amely nagyban megkönnyítheti az autó mindennapi használatát. Alkalmazása kiváló módja annak, hogy a csomagtartóban szállított dolgokat egy helyen és rendben tartsa.


A tároló nagy előnye a tépőzáras rögzítés. A táska teljes hosszában alulra és a hátuljára varrt erős tépőzár biztosítja, hogy a csomagtartóban a táska a kívánt helyén maradjon anélkül, hogy menet közben elmozdulna! Ráadásul a táska merevítéssel ellátott, stabilan tart, így a bepakolt táska áthelyezése is egyszerűvé válik.


Gondoskodtak arról, hogy az autós szervező megfeleljen a felhasználók különböző igényeinek. Egy nagy rekesszel rendelkezik a nagyobb tárgyak számára, mint például: tűzoltó készülék, elsősegélycsomag stb. Ezen kívül elöl 2 db hálós zsebbel van ellátva, amelyek tökéletesek az olyan tárgyak tárolására, amelyeket gyorsan kéznél kell tartania, mint például térképek, zsebkendők vagy nedves, száradásra váró tárgyak.


Ennek a praktikus csomagtartó rendszerezőnek további előnye a hordozófogantyú. Ez egy nagyon kényelmes megoldás, mert így egy praktikus táskává alakul át, nem kell semmit átpakolnia egy másik táskába, amikor elhagyja az autót, egyszerűen csak kiveszi a csomagtartóból és már viheti is.


Tulajdonságok: 




Szín: fekete
Anyag: filc
Fogantyúval ellátott
Merevített kivitel
Rögzítés: tépőzár
Űrtartalom: 22 liter
Zsebek száma: 2
Méret: 47 × 17 × 28 cm
Súly: 0,239 kg


A csomag tartalma:



1 db autós tároló




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.08.21
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Csomagtartó rendszerező autóba, tárolótáska hálós zsebekkel, tépőzáras rögzítéssel, 22 literes, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP