Betöltés...

Fa vállfaszett fém akasztóval, ruhaakasztó, 10 db-os készlet, 24x44,5 cm méretben, barna

Ár: 4.290 Ft

Fa vállfaszett fém akasztóval, ruhaakasztó, 10 db-os készlet, 24x44,5 cm méretben, barna 



A fából készült ruhafogas készlet az elegancia és a tartósság szinonimája, tökéletes mindenkinek, aki értékeli a minőségi kivitelezést a ruhatárában. A 10 db-os szett minden darabja tömör fából készült, amelyet a nagy tartósság és a természetes szépség jellemez. A fát gondosan bevonták színtelen lakkal, ami nem csak védi az anyagot a nedvességtől, karcolásoktól és egyéb sérülésektől, hanem kiemeli természetes mintázatát és színét is. Ennek köszönhetően az akasztók nem csak funkcionálisak, hanem elegáns elemként adódnak hozzá minden gardrób vagy öltözőszekrény eszköztárához.


Minden akasztó a ruhák védelmére tervezett és megfelelő tartást nyújt nekik. A ruhafogasok ergonomikus formája enyhén ívelt, ami segít megőrizni a ruhák természetes alakját, megakadályozva a gyűrődéseket és deformációkat. Az ívek végein pontosan vágott barázdák vannak, amelyek hatékonyan akadályozzák a ruhák, például a pántos ruhák vagy szoknyák elcsúszását. Ez biztosítja, hogy a ruhák a helyükön maradnak akkor is, ha a fogast gyakran mozgatják.


A fogasok nem csak a ruhák tárolására praktikusak, hanem úgy tervezték őket, hogy helyet takarítsanak meg és kényelmesek legyenek. Az akasztók karjai alulról egy masszív, hengeres, szintén fából készült pánttal vannak összekötve. Ez a pánt ideális hely a nadrágok, sálak és nyakkendők vagy más, gyakran esztétikusan nehezen tárolható kiegészítők felakasztására. A pántnak köszönhetően az akasztók még sokoldalúbbá válnak, így több ruhadarabot rendezhet egy darabon.


Az akasztók masszív fémkampókkal vannak ellátva, amelyet úgy terveztek, hogy biztosítsa a stabil felfüggesztést a szekrényben lévő rúdra. A fém kampó ellenáll a deformációnak, ami garantálja a hosszú távú használatot még akkor is, ha nehezebb ruhadarabbal, például kabáttal van megterhelve. Ezenkívül a kampó elforgatható, ami megkönnyíti a fogas használatát, lehetővé téve a ruhák szabad elhelyezését a kényelmes pozícióban. Ennek köszönhetően a ruhákhoz való hozzáférés egyszerű és kényelmes, a ruhásszekrény rendszerezése pedig egyszerűbbé és hatékonyabbá válik.


Tulajdonságok: 




Tömör fa anyaghasználat
Lakkozott felület
Elegáns és tartós
Ergonomikus forma
Helytakarékos és kényelmes
Keresztrudas kialakítás
Masszív-, elforgatható fémkampó
Egyszerű rendszerezés és hozzáférés
Szín: barna
Anyag: fa, fém
Méret: 24 × 44,5 cm
A készlet súlya: 1,11 kg
Csomagolási súly: 1,34 kg


A csomag tartalma:



10 db ruhafogas




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.08.18
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Fa vállfaszett fém akasztóval, ruhaakasztó, 10 db-os készlet, 24x44,5 cm méretben, barna" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP