Betöltés...

4 szintes, kerekes tárolópolc konyhába és fürdőszobába, 91,5x37x12 cm méretben, fehér színben

Ár: 3.790 Ft

4 szintes, kerekes tárolópolc konyhába és fürdőszobába, 91,5x37x12 cm méretben, fehér színben 



A kerekes fürdőszobapolc rendkívül sokoldalú és funkcionális berendezési tárgy, amely különböző helyiségekben használható. A fürdőszobában tökéletes kozmetikumok, tisztítószerek, törölközők és fürdőszobai kiegészítők tárolására. Kompakt és mobil kialakításának köszönhetően még a kisebb fürdőszobákban is könnyen elfér. Konyhában használva praktikus kiegészítő tárolóhelyként fűszerek, kisebb konyhai eszközök számára. Az irodában használható iratok, irodaszerek vagy egyéb eszközök rendszerezőjeként. A kerekeknek köszönhetően a polc szabadon mozgatható az alkalmazási területen. A mosókonyhában mosószerek és egyéb mosási kiegészítők helyezhetők el benne. Tökéletesen alkalmazható garázsban vagy műhelyben is, ahol szerszámok, csavarok, festékek és egyéb anyagok tárolására használható.


A kiváló minőségű anyagokból készült polc ötvözi a könnyű szerkezetet és a tartósságot, ellenáll a nedvességnek és a karcolásoknak, továbbá könnyedén mozgatható vagy szállítható. Minden polc alja lézervágott virágmintás, szív alakú szirmokkal, ami kifinomult megjelenést kölcsönöz a tárolónak, és a fürdőszoba dekoratív elemévé teszi. A minta nemcsak
az esztétikát emeli ki, hanem lehetővé teszi a jobb légáramlást is, ami fontos
a nedves fürdőszobai környezetben.


Az egyes polcok kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, tökéletesen illeszkedő csatlakozókkal kapcsolódnak egymáshoz. Ennek köszönhetően a szerkezet stabil és tartós. A polcokon könnyedén elférnek a különböző fürdőszobai kiegészítők, kozmetikumok és tisztítószerek. A készlet tartalmaz továbbá: négy fehér kupakot, amelyek a csatlakozókat magába foglaló lyukak fedésére szolgálnak. Ezek a kupakok nemcsak a polc esztétikáját javítják, hanem megakadályozzák a por és a nedvesség bejutását a csatlakozókba, ezzel is növelve az egész szerkezet tartósságát.


A készlet tartalmaz négy műanyagból készült akasztót is, amelyek könnyen rögzíthetők a polcok széleire. Ezek a kampók ideálisak törölközők, szivacsok, kefék vagy más kisebb fürdőszobai kiegészítők felakasztására, növelve a polc funkcionalitását. A tároló további előnye a négy forgó kerék, amelyek lehetővé teszik a szabad mozgást. A kerekek 360°-ban forognak, biztosítva a maximális mobilitást még a szűk helyiségekben is. Ennek köszönhetően a polc könnyen mozgatható oda, ahol a legnagyobb szükség van rá, anélkül, hogy fel kellene emelni.


A tárolópolcot a rugalmas használatot szem előtt tartva tervezték. Maximum négy szintje lehet, ami lehetővé teszi több tárgy tárolását, de szükség esetén alacsonyabb, kompaktabb formába is összeállítható. A moduláris kialakításnak köszönhetően a polc magasságát az egyéni igényeihez és a fürdőszoba térbeli adottságaihoz igazíthatja. Ez a funkció a polcot nemcsak praktikussá, hanem univerzálissá is teszi, alkalmazkodva a különböző igényekhez és terekhez.


Tulajdonságok: 




Szín: fehér
Anyag: PP, rozsdamentes acél
Kerekek anyaga: PP
Szintek száma: 4
Kerekes kivitel
Könnyű összeszerelés
Méretek: 91,5 × 37 × 12cm
Súly: 0,78 kg


A csomag tartalma:



1 db 4 szintes polc fehér színben




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.08.18
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "4 szintes, kerekes tárolópolc konyhába és fürdőszobába, 91,5x37x12 cm méretben, fehér színben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP