Betöltés...

Kulccsal zárható ablakkilincs, univerzális kivitel, 13×2 cm méretben, 2 db kulccsal, fehér színben

Ár: 2.690 Ft

Kulccsal zárható ablakkilincs, univerzális kivitel, 13×2 cm méretben, 2 db kulccsal, fehér színben 



A gyerekek kreativitásuk és fantáziájuk kibontakozása során sok szokatlan, váratlan és nem feltétlenül biztonságos ötlettel állnak elő különösen, ha egy időre magukra hagyják őket. Minden gondoskodó szülőnek el kell gondolkodnia a gyermek által hozzáférhető, különösen a gyerekszoba ablakainak biztosításán - például zárható ablakkilincs használatával.


Az ablakok zárral ellátott ablakkilincsekkel való felszerelése lehetővé teszi a szülő számára, hogy a gyermek jelenlétében ellenőrizze az ablakok nyitását, és megelőzheti a kisebb baleseteket vagy a nagyobb szerencsétlenséget. A kulccsal zárható ablakkilincs nagyon hasznos lesz például az erkélyajtók biztosításához is.


Kiváló védelmi elem betörés ellen is, a zárt ablakok és erkélyajtók megakadályozzák, hogy illetéktelenek bejussanak a lakásba.


Minden típusú ablakhoz illeszkedik. Jobbra és balra is elforgatható, így tökéletes lesz jobb és bal oldali ablakokhoz, továbbá billenő, billenő és szárnyas ablakokhoz egyaránt. A telepítés gyors és nagyon egyszerű, a készlet tartalmazza a rögzítő csavarokat, így a fogantyú felszerelése gond nélkül elvégezhető.


Tulajdonságok: 




Univerzális kivitel
Jobbra és balra is elforgatható
Billenő és szárnyas ablakon is használható
Egyszerű telepítés
Szín: fehér
Anyag: műanyag + fém
A fogantyú külső méretei: 13 × 2 cm
Súly: 250 g


A csomag tartalma:



1 db kilincs
1 db zár
2 db kulcs
2 db rögzítőcsavar




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.08.17
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Kulccsal zárható ablakkilincs, univerzális kivitel, 13×2 cm méretben, 2 db kulccsal, fehér színben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP