Betöltés...

Mosógél 3 liter (60 mosás) Ariel Touch Lenor Fresh Air

Ár: 8.606 Ft

Ariel + Touch of Lenor Fresh Air egy mosószer, amely az Ariel és a Lenor márkák együttműködésével készült, és célja, hogy kombinálja a hatékony tisztítást és a friss illatot.
Kombinált Formula:

Ariel: Az Ariel mosószer ismert a hatékony tisztító erejéről és a szennyeződések eltávolítására való képességéről. Az Ariel termékek általában erős folteltávolítást és mélytisztítást biztosítanak, még alacsony hőmérsékleten is.
Lenor: A Lenor egy olyan márka, amely a textíliák puhaságára és illatára specializálódott. A "Touch of Lenor" azt jelenti, hogy a mosószer egy extra frissességet és illatot ad a ruhákhoz.
Fresh Air Illat: A "Fresh Air" illat friss és tiszta, amely egy kellemes és hosszú tartó illatot biztosít a ruhák számára. Az illat célja, hogy frissességet és tisztaságot sugározzon a ruhák viselése során.
Hatékonyság:

Tisztító Teljesítmény: A kombinált formula hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és foltokat, miközben megőrzi a ruhák eredeti színét és minőségét.
Lágyító Hatás: A Lenor hozzájárul a ruhák puhaságához, így azok nemcsak tiszták, hanem kellemesen puhák is lesznek.
Környezetbarát Szempontok:

Fejlesztett Formula: Az Ariel és Lenor termékek gyakran folyamatosan fejlődnek az új, környezetbarátabb technológiák és összetevők bevezetésével. Érdemes ellenőrizni a csomagoláson, hogy a termék megfelel-e a környezetvédelmi előírásoknak
GHS piktogram:

Figyelmeztetés: Veszély
Figyelmeztető mondatok: H319 Súlyos szemirritációt okoz
Kiszerelés: 3 liter / kanna, 4 kanna / karton
Mosógél 3 liter (60 mosás) Ariel Fresh Air termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Katalóguskód: 57504


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.08.09
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Mosógél 3 liter (60 mosás) Ariel Touch Lenor Fresh Air" című hirdetést látja. (fent)