Betöltés...

Átfolyós vízmelegítő zuhany 3500w, a legújabb 220v ter

Ár: 16.880 Ft

Az azonnali és tartály nélküli vízmelegítők azonnali meleg vizet biztosítanak 3 másodperces felmelegedési idővel, hogy meleg vizet kapjanak, állandó és stabil 55 fokos meleg vizet biztosítva egész nap. Ugyanakkor a vízhozam alacsonyabb, és magasabb vízhőmérséklet érhető el. Csökkentett várakozási idő a kéz-, edény- és arcmosáshoz. A kötet csak papír méretű, nem foglal helyet, kisebb helyeken is használható.
Intelligens frekvenciakonverziós állandó hőmérsékletű technológia – Automatikusan alkalmazkodik a víznyomáshoz és a vízáramláshoz, automatikusan beállítja a teljesítményt az előre beállított vízhőmérsékletnek megfelelően, búcsút mond a hideg és meleg vízhőmérséklet ingadozásának, valamint folyamatos és stabil meleg vizet biztosít. Vízhőmérséklet-frekvencia-átalakítás beállítása, pontos hőmérséklet-szabályozás, elkerülhető a nagy teljesítményű villanyszámlák pazarlása.
Biztonságos és tartós – Professzionális biztonsági és fűtési teszt, biztonságosabb használat. A héj kiváló minőségű műszaki műanyagból készült, hogy megakadályozza az elektromechanikus túlmelegedést és leforrázást. A belső térben és az interfészben réz és kerámia magok vannak csövekkel, amelyek nem könnyen méretezhetők, jó elektromos vezetőképességgel és gyors melegítéssel és hőátadással rendelkeznek. A ház vízálló fokozata IPX4, amelyet nem befolyásol a konyhában és a fürdőszobában uralkodó páratartalom.
LED érintőkijelző - A konyhában és a fürdőszobában egy elektromos vízmelegítő osztozik, és a speciális konyhai elektromos vízmelegítőt tervezték. Nagy digitális kijelzővel és érintőképernyős vezérlőpanellel rendelkezik. Bármikor megtekintheti és beállíthatja az aktuális vízhőmérsékletet. Egy gombos melegvíz kapcsolás. A művelet egyszerűen használható. Konyha, fürdőszoba, wc használatra tökéletes.
Élvezze az életet – Vízmelegítőink tökéletesek meleg zuhanyozáshoz, arcmosáshoz és kevésbé kemény víz okozta károkhoz. A mozgalmas élethez egy pihentető fürdőszobasarok szükséges. A zuhany távol tarthatja a nyüzsgő élettől, és enyhítheti a nap fáradalmait. Ha télen használja, ajánlatos az alacsonyabb vízhozamot beállítani, hogy magasabb vízhőmérsékletet érjen el.

Digitális felhasználói felület, kényelmesebb a hőmérséklet szabályozása, egyszerű kezelés.
Állandó meleg víz, kényelmesebb zuhanyozás;
Mivel nem rendelkezik nagy víztartállyal, nagyon helytakarékos és könnyen telepíthető, nem nagyon nehéz a falon, nem kell aggódni, hogy leesik.
A kiváló minőségű fűtőelem jó korrózióállósággal és savállósággal rendelkezik, hosszabb élettartammal, azonnali fűtési hatékonysággal, akár 99% -kal.
Végtelen meleg víz, idő parnis, víztakarékosság, áramtakarékosság.
Használat el
https://www.gold-media.hu/produc...
Tulajdonságok
Település: I. kerület
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.08.04
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Átfolyós vízmelegítő zuhany 3500w, a legújabb 220v ter" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Gold Media