Betöltés...

Vezeték nélküli multifunkciós Időjárás állomás, óra és ébresztőóra

Ár: 9.990 Ft

Vezeték nélküli multifunkciós Időjárás állomás, óra és ébresztőóra, kültéri szenzorral
Rádióvezérelt Óra és Ébresztőóra: Ez az időjárás állomás nemcsak az időjárás megfigyelésére szolgál, hanem ébresztőóra és szundi funkcióval is rendelkezik.Kettős Tápellátás: A beltéri időjárás állomás három AAA elemmel működik, míg a kültéri szenzor két AAA elemmel üzemel (az elemek nem tartozékok), vagy az állomás mellékelt DC tápkábelével tölthető. A hátoldalon található USB kimeneti interfész vészhelyzet esetén áramot biztosít eszközeinek.16 az 1-ben Időjárás Állomás: A LED háttérvilágítású kijelző egyértelműen megjeleníti a beltéri és kültéri hőmérsékletet, időjárás előrejelzést, órát, ébresztőórát, naptárat és dátumot, szundi funkciót, valamint a °C/°F mértékegység közötti váltást és egyéb funkciókat.Magas Pontosság: A kijelző 10 másodpercenként frissíti az adatokat, így mindig pontos és naprakész információkat biztosít, magas érzékenységgel és gyors válaszidővel.
LED Háttérvilágítású Kijelző
A 16 az 1-ben időjárás állomás tiszta LED háttérvilágítású kijelzővel rendelkezik, amely megjeleníti a beltéri és kültéri hőmérsékletet, időjárás előrejelzést, órát, ébresztőórát, naptárat és dátumot, szundi funkciót, valamint a °C/°F mértékegység közötti váltást és egyéb funkciókat.
Magas Pontosság
A készülék hőmérséklet pontossága ? 1 °C (? 1.8 °F), a páratartalom pontossága ? 5%. A kijelző 10 másodpercenként frissíti az adatokat, így mindig pontos és naprakész információkat biztosít, magas érzékenységgel és gyors válaszidővel.
Ultra Hosszú Távú Átvitel
Az időjárás állomás egy kültéri szenzorral rendelkezik, amely vezeték nélküli jelátviteli távolsága akár 100 méter is lehet, és a jel kapcsolat stabil az alapállomással. A kültéri szenzor felakasztható vagy állítható.
Fejlett Gyermekzár
A készülék érintőképernyős beállítása áttöri a hagyományos gombos módot, így az üzemeltetése egyszerűbb és kényelmesebb.
Kettős Tápellátás
A beltéri időjárás állomás három AAA elemmel működik, míg a kültéri szenzor két AAA elemmel üzemel (az elemek nem tartozékok), vagy az állomás mellékelt DC tápkábelével tölthető. A hátoldalon található USB kimeneti interfész vészhelyzet esetén áramot biztosít eszközeinek.
Csomag tartalma:1 x időjárás állomás központi egység1 x szenzor1 x tápegység






Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.31
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Vezeték nélküli multifunkciós Időjárás állomás, óra és ébresztőóra" című hirdetést látja. (fent)