Betöltés...

Mosogatógép öblítő 10 liter SUMA Select Pur-EcoA7

Ár: 44.406 Ft

Diversey SUMA Select Pur-EcoA7 semleges kémhatású öblítő adalék koncentrátum 10l Suma Select Pur-Eco A7 egy koncentrált gyenge habzású semleges öblítő adalék. Alkalmas a mosogatógépek minden típusához. Az anionos felületaktív anyagok különleges keveréke elősegíti a végső öblítővíz felületi feszültségének csökkentését. Ez megelőzi a cseppképződést, mivel a víz egy vékony rétegben halad, a száradási idő szintén lecsökken. Ez a speciális keverék szintén megakadályozza az erős habzást a mosogatógépben. Alkalmas minden típusú automata adagolású kereskedelmi mosogatógéphez. Használja 0.1-0.3 ml/l koncentrációban 70-80 C-on, lágy/közepesen kemény vízkeménység mellett. A terméket fecskendezze közvetlenül a végső öblítővízbe, a Diversey adagolójával. PH-érték 1 %-os oldatban:7,0
GHS piktogram:
  
Figyelmeztetés: Veszély
Figyelmeztető mondatok: H319 - Súlyos szemirritációt okoz
Mosogatógép öblítő 10 liter SUMA Select Pur-EcoA7 termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Katalóguskód: 57492


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.25
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Mosogatógép öblítő 10 liter SUMA Select Pur-EcoA7" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: