Betöltés...

Polírozó és tisztító készlet fúrógépekhez

Ár: 6.390 Ft




A polírozó és tisztító készlet olyan szakembereknek és rajongóknak készült, akik hatékony eszközt keresnek a tökéletes felület eléréséhez. Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a hatékonyságot.
A szivacs szabványos M10-es menettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű rögzítést a legtöbb piacon kapható fúróhoz. A nagy átmérő széles munkaterületet biztosít, és lehetővé teszi a nagyobb felületek gyors és hatékony polírozását.
A fúróra szerelt kefekészlet a mindennapi élet számos területén hasznos lesz. A készlet hasznos a műhelyben, otthon, kertben vagy autóban. A kefék sörtéi strapabíró nejlonból készültek, mely használat közben nem terjed oldalra. A szerkezet tartós anyagból készült.
A különféle hegyek sokkal könnyebbé és gyorsabbá teszik a nagy és nehezen elérhető felületek tisztítását.
A kefék használata nagyon széles. Használhatók a fürdőszoba tisztítására, a padló súrolására és a habarcs tisztítására. Tökéletes az autó rendbetételére és a felnik tisztítására. A kertben kerti bútor mosásra és térkövek tisztítására is alkalmas.
A makacs szennyeződések, rozsda, festék, por és egyéb szennyeződések tisztítására ajánlott 3 db-os kefekészlet.  Minden kefe ergonómikus, műanyag nyéllel van ellátva.
A kesztyű ideális az autó mosására és polírozására, valamint egyéb otthoni felületek tisztítására.
A vastag mikroszálas törlőkendők gyakorlatilag minden felület tisztítására szolgálnak. A törlőkendők kiváló nedvszívó képességgel rendelkeznek, és nem hagynak csíkokat vagy foltokat. Nélkülözhetetlen elemet jelentenek a lakás takarításánál, ablak-, padlómosásnál, valamint autótisztításnál, mosásnál.





Acélból, nylonból és sárgarézhuzalból készült. Profilozott a tisztítás hatékonyságának növelése érdekében.




Acél  - rozsda és festékbevonatok eltávolítására
Sárgaréz  - sárgaréz, réz és egyéb színesfém anyagok kíméletes és egyenletes felületkezelése, lakk, rozsda eltávolítása, forrasztások tisztítása
Nylon  – a sörték nagy rugalmassága lehetővé teszi a nehezen elérhető helyeken való munkát, főként kezelt felületek tisztítására, mattítására és szatinírozására használják



 

KÉSZLET TARTALMA:





Mikroszálas kesztyű
6x polírozó szivacs
3x nylon kefe
1x tépőzáras pajzs
1x fém hegy a lemezhez
3x zöld polírozó kefe, nagyon éles
3x bordó éles polírozó kefe
3x kefe (acél, sárgaréz, nylon)
5x különböző vastagságú nylon kefe






TULAJDONSÁGOK:


Kiváló minőségű kivitelezés
Maximális fordulatszám: 3000 ford./perc
Kompatibilis: fúrógépek, csavarhúzók
Rögzítés: M10/8mm






Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.24
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Polírozó és tisztító készlet fúrógépekhez" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: