Betöltés...

360°-ban forgó, 4 részes, fékkel ellátott ipari kerék készlet - 220 kg teherbírással, masszív fém szerkezettel és gumi borítással (BB-22537)

Ár: 6.990 Ft

Fedezze fel a kiváló teljesítményt és a sokoldalúságot a kerekekkel! Ez a készlet 4 kereket tartalmaz, amely akár 220 kg súlyt is képes elszállítani. Az ipari kerekek számos helyen hasznosak lehetnek, és a gumibevonatnak köszönhetően csendes mozgást és ütéscsillapítást biztosítanak. A kerekek 2 darab fékkel vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik egy kocsi leállítását vagy rögzítését. Az egyik gomb megnyomásával fékezheti vagy blokkolhatja a kerekek forgását és az alapot. Ez a készlet sokféle felhasználási lehetőséget kínál, ideértve a műhelybútorokat, szállítókocsikat, polcokat, munkapadokat és fotelokat is. Bárhol és bármikor használhatja ezeket a kerekeket a könnyű és hatékony mozgatáshoz. A kerekek 360 fokban forognak, ami megkönnyíti a manőverezést és a mozgás irányának gyors megváltoztatását. Így könnyedén mozgathatja a terhet a kívánt helyre. Műszaki adatok: Anyag: gumi, rozsdamentes acél Szín: ezüst, szürke Maximális terhelés: 220 kg Szerelési lemez mérete: 6,5 x 6,5 cm Szerelési lyukak távolsága: 4,8 cm Kerék átmérője: 7 cm Kerék szélessége: 2 cm Teljes magasság: 10 cm Súly: 1,402 kg Csomagsúly: 1,467 kg A csomag tartalma: 2 x kerék fék nélkül 2 x kerék fékkel Ez a készlet nemcsak megbízható és erős, hanem sokoldalú is. Bármilyen feladathoz használhatja, ahol a mozgathatóság és a teherbírás fontos. Ne habozzon, vásárolja meg a kerekeket, és könnyebbé teszi az életét!

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "360°-ban forgó, 4 részes, fékkel ellátott ipari kerék készlet - 220 kg teherbírással, masszív fém szerkezettel és gumi borítással (BB-22537)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: