Betöltés...

Öntapadós címkekészlet filctollal, tárolódobozokhoz, üvegekhez, 24 db-os szett

Ár: 790 Ft

Öntapadós címkekészlet filctollal, tárolódobozokhoz, üvegekhez, 24 db-os szett 



Az öntapadós matricák tökéletesek például konyhai alapanyagok, fűszeresüvegek, hobbieszközös tárolók, fiókok és sok minden más felcímkézésére, megjelölésére. Azonnal megváltoztatják akár egy egyszerű csomagolás megjelenését is. Tökéletesek ajándékok személyre szabásához.


Felhasználásuk egyszerű és univerzális, csak húzza le a papírívről és a matrica készen áll a használatra. A matricák ideálisak lehetnek még palánták cserepeire, borítékokra, meghívókra, befőttesüvegekre, kozmetikumokra, de akár adventi naptárhoz is.


Ez az egyedülálló készlet 24 darab matricát tartalmaz, amelyek 4 íven vannak elhelyezve, ahonnan könnyen lehúzhatóak. A készlet egy fehéren író filctollat is tartalmaz a címkék feliratozására, melynek köszönhetően a fekete színű matricán lévő felirat már messziről látszik.


A címkékről a felirat egy enyhén nedves ruhával / szivaccsal / zsebkendővel letörölhető, majd szárazra törlést követően újabb felirat készíthető. Befőttesüvegekről
könnyedén lehúzható, így akár áthelyezve többször is használhatók.


Beáztatni, folyó víz alatt és mosogatógépben mosni ugyanakkor nem szabad, ez a tapadóképesség elvesztéséhez vezet!


Tulajdonságok: 




Anyag: PVC
Szín: fekete
Címkék száma: 24
A filctoll színe: fehér
1 db címke mérete: 5×3,5 cm
A készlet súlya: 20 g


A csomag tartalma:



24 db címke
1 db jelölő marker




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.18
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Öntapadós címkekészlet filctollal, tárolódobozokhoz, üvegekhez, 24 db-os szett" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP