Betöltés...

Coolpillow hűsítő memóriaszivacsos párna

Ár: 11.990 Ft

Coolpillow hűsítő memóriaszivacsos párna
A Coolpillow Hűsítő memóriaszivacs párna, egy vékony, nagyon puha, orvosi minőségű, nem elektromos puha réteg található, ami hűsíti Önt.
A Coolpillow Hűsítő memóriaszivacs párnát úgy tervezték, hogy hűvösen tartsa a párnát. Állandó, tartós, és rendkívül megnyugtató érzés megpihenni ezen a különleges memóriaszivacs párnán, ami nem fúj levegőt, zajtalan, és nem kell évente vagyonokat költeni a személyi hűtésére. Nincs még egy olyan termék a világon, mint ez. A nagyon nyugtató és lazító hatást kapsz, szuper aludni rajta minden este.
A párnában található legjobb Cool Gel HD biztosítja a tökéletes hűsítő érzést. Plusz memória habot tartalmaz ( 4,0lb sűrűség) amely plusz kényelmi támogatást nyújt. Hipóállérgén, anti-mikrobiális.
Növeli a kényelmét és nyugodt alvást biztosít. Olyan érzést nyújt, mint annak, aki a nyári hőségben alszik az árnyékban és egy enyhe szellő megfújja. Állandó, tartós, és rendkívül megnyugtató érzés megpihenni ezen a különleges párnán, ami nem fúj levegőt, zajtalan, és nem kell évente vagyonokat költeni a személyi hűtésére.
A termék tulajdonságai:

A párnában található Cool Gel HD biztosítja a tökéletes hűsítő érzést
Plusz memória habot tartalmaz (4,0 lb sűrűség) amely plusz kényelmi támogatást nyújt
Hipoallergén, antibakteriális
A párnán nem lesz melege és tartásának is előnyös, így kényelmesen aludhat egész éjjel
A "Lélegző zselé" , kényelmes masszázsérzést nyújt
Alapanyag: memory hab

Tisztítás:- Huzat: eltávolítható a párnáról, (100% polyester) mosógépben mosható.- Párna: A párna maga nem mosható, mikor aktuális érdemes tisztítóba vinni.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.18
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Coolpillow hűsítő memóriaszivacsos párna" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: