Betöltés...

Poroló mikroszálas teleszkópos nyéllel 280 cm

Ár: 6.457 Ft

Hányszor kellett megküzdenie azzal, hogy felmásszon a létrán vagy veszélyesen átsétáljon a bútorokon, hogy poros helyekre jusson, miközben lesöpörte a port a bútorokról, vagy felsöpörte a makacs pókhálók mennyezetét? Mostantól vége a takarítás közbeni felesleges akrobatikának. Ezzel a porkefével gyakorlatilag minden olyan helyet elérhet, ahol Ön különösebb erőfeszítés nélkül elérhető! Miben különbözik ez a porkefe a többi kefétől? Az a tény, hogy teleszkópos, és egy standard seprűből egy pillanat alatt igazán hosszú seprűt készíthetünk!

A porolónak két cserélhető hegye van. Az eltávolítható tisztítószerrel ellátott hosszanti résekre és sík felületekre készült. A szabad hajlítás lehetőségének köszönhetően akár a hűtőszekrény alá is benyúlhat. Van egy körkefe is, amely alaposan eltávolítja a port és a pókhálót a szekrények mögül, a mennyezet mellett, a bútorokról és sok más zugról. És a lehetőség, hogy bármilyen módon meghajlítsák, még a leginkább megközelíthetetlen helyeket is elérheti.

PRAKTIKAI ALKALMAZÁS – egy nagyon praktikus modul, amely sok helyen működik. Használhatja otthon, a garázsban, az irodában vagy a nyaralóban. Kiváló termék azoknak az idős embereknek is, akik értékelik a rendet, de nehezen tudnak egyensúlyozni a remegő széken.

NYELV – gumírozott, csúszásmentes nyél az ecset színében van. Az egész egy teleszkópos rozsdamentes rúdon nyugszik. A seprű rendkívül könnyű, így nem fárasztja el a kezét tisztítás közben.

MŰSZAKI ADATOK:


szín: szürke / ezüst 
pálca anyaga: műanyag + rozsdamentes acél;
habverő anyaga: mikroszálas;
kefe alakja: hosszúkás és kerek;
körkefe méretei (hosszúság / szélesség): 40×16; hosszanti méretek (hosszúság / szélesség): 40 x 7 cm;
kefe méretei teleszkópos nyéllel (hossz / szélesség): 84-250×16 cm;
súlya: 376 g;
súlya a csomagban: 306g.


Tartozékok: teleszkópos bot 1 db, kerek ecset 1 db, hosszanti kefe 1 db

Katalóguskód: 46900



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.17
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Poroló mikroszálas teleszkópos nyéllel 280 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: