Betöltés...

Szúnyogirtó Csapda 60 m2

Ár: 8.400 Ft

Szúnyogirtó 
Hálózati rovarirtó készülék. Az üzembe helyezett készülék a repülő rovarokat magához vonzza, majd feszültség mellet megsüti azokat. Készülék a tetemet összegyűjti. Ennek a készüléknek a rendeltetésszerű használata a repülő rovarok UV lámpákkal való odavonzása és az elektromos fémrácsok áraműtéssel való elpusztításuk. Pl: szúnyogok, legyek, molylepkék stb. Kül és beltéri háztartási használatra alkalmas, használható kertben, udvarban, teraszon stb.

 


Rovarirtó adatok


 


Védett felület: 60  m?
Tápellátás: 220-240 V - 50 Hz
Fényforrás: Fénycső
Energiafogyasztás: 10 W
Hálózati feszültség: 1000 V
Méretek: M. 20 cm, D: 12 cm
Irtható rovar: szúnyog, légy, molylepke (minden repülő rovar ellen)


Használati utasítás

A készülék hálózati csatlakoztatás után azonnal bekapcsol. FIGYELMEZTETÉS: Működés közben ne nyissa ki vagy távolítsa el a védőrácsot. FIGYELMEZTETÉS: A készülék összeszerelt állapotban van, azonnal használható. Minden használat előtt ellenőrizze, hogy sérült e a készülék. Ne használja a készüléket, hogy sérült vagy nincs teljesen összeszerelve. 1. A bogárcsapdát helyezze el a kert szélénél, 6 méter távolságra az ülőhelyektől, 1,5- 2 méter magasságban. Bizonyosodjon meg róla, hogy az elhelyezési hely meg tudja tartani a készüléket károsodás nélkül 2. Mindig válasszon olyan elhelyezési helyet, amely távol van a többi fényforrástól, mert azok csökkenthetik a készűlék hatékonyságát. Ne helyezze huzatos helyre a készüléket, mert az segíthet a repülő rovaroknak elmenekülni. A rovarok aktivitása éjszaka magasabb. A legjobb hatékonyság érdekében helyezze el a lehető legtávolabb más fényforrásoktól. A használat befejezésekor áramtalanítsa a készüléket, tisztítás vagy karbantartás előtt áramtalanítsa a készüléket majd várjon legalább 2 percet, míg kisül a magasfeszültség töltöttége a rácsokból. 

Tisztítás és karbantartás: Áramtalanítsa a készüléket, és várjon legalább 2 percet, mig az elektromos feszültség kisül.Tisztítás és karbantartás közben soha ne vegye le a védőrácsot. A készülék biztonságos működése érdekében, rendszeresen tísztítsa ki azt. Ajánlott hetente egyszer tisztítani (vagy szükség szerint a használat gyakorisága és a rovarok mennyisége alapján). Tisztítás vagy karbantartás előtt, áramtalanítsa a készüléket és hagyja lehűlni. A készüléket nedves puha textilronggyal tisztítsa, használhat enyhe tisztítószert. Ezután száraz puha textillel törölje szárazra.  A bogárgyűjtő tartályt elcsavarva tudja levenni a készülék aljáról. A készülék nehezen hozzáférhető részeinek tisztításához  használhat szükség esetén kis méretű puha kefét. A készüléket ne tisztítsa drótkefével, erős vegyszerekkel, alkalikus vagy maró anyagokkal, mert megkárosíthatják a felületét. Ne merítse a készüléket vízbe vagy más folyadékba. Tisztításkor ne hagyjon vizet jutni a készülékbe. A készüléket csak akkor helyezze üzemb,e ha teljesen megszáradt.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.07.15
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) " Szúnyogirtó Csapda 60 m2" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
-